«Wake Up Dead Man». To "Knives Out" επιστρέφει

Δημοσίευση: 27 Μαΐου 2024, 11:11
Συντάκτης:

Ο Ρίαν Τζόνσον λοιπόν ανακοίνωσε το τρίτο μέρος της whodunit σειράς ταινιών του, ολοκληρώνοντας την τριλογία που είχε συμφωνήσει να στήσει με το Netflix.

<a href="/home-cinema-streaming/glass-onion-knives-out-mystery/67519">Glass Onion: A Knives Out Mystery</a>ΣΧΕΤΙΚΑGlass Onion: A Knives Out Mystery

Η φάση ξεκίνησε με το «Knives Out» το 2019, ακολούθησε το «Glass Onion» το 2022 και το 2025 θα δούμε το τρίτο φιλμ που επίσης έχει τίτλο τραγουδιού.

Mετά τους Radiohead και τους Beatles, αυτή τη φορά τον τίτλο στο φιλμ θα «δανείσει» το «Wake up dead man», η τραγουδάρα των U2 από το Pop, το τελευταίο σπουδαίο άλμπουμ (και αγαπημένο του γράφοντος) που έβγαλαν, το 1997.

Φυσικά θα πρωταγωνιστήσει ξανά ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος στο teaser που θα δείτε στο τέλος του κειμένου, αφηγείται ως Μπενουά Μπλαν μια εισαγωγή στην «πιο επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβε ποτέ».

Όπως και το προηγούμενο, έτσι και το Νο 3, θα παίξει ελάχιστα στις αίθουσες (το πολύ 2 εβδομάδες) πριν ανέβει στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Update: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του καστ: Πρώτα το Deadline αποκάλυψε πως οι Τζος Ο'Κόνορ και Κέιλι Σπέινι προστέθηκαν στο καστ της ταινίας, ενώ το Variety, σε αποκλειστικό του άρθρο, αναφέρει πως και ο Αντριου Σκοτ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Τζόνσον, όπως και η Γκλεν Κλόουζ..

Και αν πάει καλά, μην αποκλείσετε και συνέχεια. 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos