Το βραβευμένο "Αbbot Elementary" τώρα και σε ελληνικούς streaming πάροχους

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 13:51
Συντάκτης:

Το πολυβραβευμένο «Abbot Elementary», μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών προβάλλεται ήδη στο Disney Plus.

<a href="/home-cinema-vod/book-clarence/69837">The book of Clarence</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe book of Clarence

Από απόψε Τρίτη, θα είναι διαθέσιμο και σε Cosmote TV, Vodafone TV και Nova με το πρώτο επεισόδιο να στριμάρει στις 21.00, μαζί με την σειρά (επίσης παραγωγής FX & Disney) «Not dead yet», το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 21.25.

Τα νέα επεισόδια των δύο σειρών, θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.00 και 21.25.

Η κωμική σειρά «Abbott Elementary» ακολουθεί τη ζωή μίας ομάδας αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους και μίας αλλοπρόσαλλης διευθύντριας, οι οποίοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Έχει βραβευτεί με τρία Emmy και τρεις Χρυσές Σφαίρες. 

Η σειρά «Not Dead Yet» ακολουθεί τη Νελ Σεράνο (Gina Rodriguez), μία κατεστραμμένη οικονομικά και προσφάτως χωρισμένη γυναίκα, η οποία κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην καριέρα που είχε αφήσει πίσω πριν από 10 χρόνια. Όταν κλείνει τη μόνη δουλειά που κατάφερε να βρει, να γράφει νεκρολογίες, η Νελ ξεκινάει να δέχεται συμβουλές ζωής από μία απίθανη πηγή.

Πρώτη δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 13:51
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 13:51
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos