Βενετία 2019: Φινάλε με Μικ Τζάγκερ

Δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2019, 18:32

Τον περασμένο Απρίλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας και δύο μήνες μετά, τον Ιούνιο, επέστρεψε στη σκηνή, καθώς οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική.

<a href="/nea/venetia-2023-o-hrysos-leontas-sto-poor-things-toy-giorgoy-lanthimoy/68692">Βενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Μικ Τζάγκερ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και στο Φεστιβάλ Βενετίας για να κλέψει την παράσταση στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην πρεμιέρα της ταινίας "The Burnt Orange Heresy", στην οποία υποδύεται  έναν πλούσιο συλλέκτη έργων τέχνης.

Ο Τζάγκερ έφτασε μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της ταινίας – τον Ντόναλντ Σάδερλαντ, τον Κλες Μπανγκ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι – αλλά τράβηξε πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων.

Στην ταινία του Ιταλού Τζουζέπε Καποτόντι που διασκεύασε το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αμερικανού Τσαρλς Ουίλφορντ, ο 76χρονος θρυλικός leader των Rolling Stones υποδύεται έναν πλούσιο συλλέκτη έργων τέχνης, λάτρη του μοναχικού ζωγράφου Τζερόμ Ντέμπνι, ο οποίος θα προτείνει σε ένα ζευγάρι ερωτευμένων να συναντήσουν τον Ντέμπνι με αντάλλαγμα την κλοπή ενός αριστουργήματος από το εργαστήρι του καλλιτέχνη.

Μαζί του στο φιλμ (και στην Βενετία) οι Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κλες Μπανγκ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Ο Τζάγκερ έχει 8 ταινίες μεγάλου μήκους στο ενεργητικό του ως ηθοποιός. Η τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν με την ταινία φαντασίας του 2001 "The Man from Elysian Fields" ("Συνοδός Κυριών") του Τζορτζ Χικενλούπερ, πλάι στην Αντζέλικα Χιούστον και τον Άντι Γκαρσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos