Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι

Δημοσίευση: 12 Ιαν. 2024, 15:42
Συντάκτης:

Τον Γκάι Ρίτσι, από το 2019 και μετά, δεν τον προλαβαίνουμε.

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Εκείνη τη χρονιά γύρισε «Aladdin» & «The Gentleman», πήρε μια «ανάσα» για ένα χρόνο λόγω πανδημίας, επέστρεψε το 2021 με «Wrath of Man» και τον αγαπημένο του Τζέισον Στέθαμ, με τον οποίο συνεργάστηκε και το 2023 στο «Operation Fortune: Ruse de Guerre», χρονιά στην οποία έβγαλε στις αίθουσες και το πολεμικό δράμα «The Covenant» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ!

Στις 19 Απριλίου 2024 έρχεται στις αίθουσες το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με τον Χένρι Κάβιλ, ενώ βρίσκεται σε φάση παραγωγής μια άτιτλη (προς το παρόν) περιπέτεια με Τζίλενχαλ και Κάβιλ, ετοιμάζει το «The gentlemen» σε τηλεοπτική σειρά (ουφ!) και χθες ανακοινώθηκε το «The Fountain Of Youth», αυτή τη φορά σε συνεργασία με Apple TV, με Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το σενάριο, το οποίο έγραψε το Τζέιμς Βάντερμπιλτ (γνωστός από ταινίες όπως «Zodiac», «The Amazing Spider-Man» και τα τελευταία «Scream»), θα επικεντρώνεται σε δύο αποξενωμένα αδέρφια (Κραζίνσκι και Πόρτμαν) που συνεργάζονται σε μια παγκόσμια ληστεία για να βρουν τη μυθολογική πηγή της νεότητας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για την ιστορία για να ακολουθήσουν ενδείξεις για μια επική περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή τους - και πιθανώς θα οδηγήσει στην αθανασία.

Σίγουρα καμία σχέση με το «Fountain» του Αρονόφσκι (χα), σίγουρα θα πρόκειται για μια δική του εκδοχή στον Indiana Jones, εντάξει, οκ, στηρίζουμε, αναμένουμε.

Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αρχές 2025, αλλά με τον ρυθμό που δουλεύει ο τύπος μην εκπλαγείτε αν το δούμε νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos