Τζέισον Στέθαμ και Γκάι Ρίτσι σε νέα ταινία

Τζέισον Στέθαμ και Γκάι Ρίτσι σε νέα ταινία
Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2019, 19:41
Συντάκτης:

Τζέισον Στέθαμ και Γκάι Ρίτσι θα συνεργαστούν ξανά στην μεγάλη οθόνη για 3η φορά μετά τα γαμηστερά Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) και Snatch (2000)!

Matthew McConaughey, Hugh Grant, & Charlie Hunnam Teach You Texan and English Slang ΣΧΕΤΙΚΑΜακΚόναχι, Γκραντ & Χάναμ… σε ρόλο καθηγητή Αγγλικών!

Αυτή την φορά θα συμβεί για το remake του γαλλικού action θρίλερ Le Convoyeur (2004), τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η Miramax.

Στο πρωτότυπο φιλμ είχε πρωταγωνιστήσει ο Αλμπέρ Ντιποντέλ (Irreversible) ως ένας σεκιουριτάς ο οποίος είχε μια σκοτεινή ατζέντα όταν έπιασε δουλειά σε μία εταιρεία τεθωρακισμένων φορτηγών.

Η νέα ταινία εστιάζει σε έναν μυστηριώδη άνδρα, τον ‘H’, που προσλαμβάνεται από μία επιχείρηση που αναλαμβάνει την ασφαλή χρηματαποστολή εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε όλο το Los Angeles κάθε εβδομάδα.

Ο Γκάι Ρίτσι ήαν ξεκάθαρο: «Ανυπομονώ να ζωντανέψουμε αυτήν την ιστορία και να συνεργαστώ ξανά με τον Jason όσο έχει ακόμη την όρεξη και τον κρατάνε τα πόδια του για κάτι τέτοιο!».

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2019, 19:41
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463