Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα του «Expendables 4»

Δημοσίευση: 10 Νοε. 2021, 11:43

Τρεις τραυματισμοί στο συνεργείο των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν πριν λίγες ώρες.

<a href="/nea/expendables-4-erhetai-stin-thessaloniki/65261">To Expendables 4 έρχεται στην Θεσσαλονίκη </a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Expendables 4 έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Οπως αναφέρει το MEGA, πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Αφιέρωμα: Κινηματογραφικά δυστηχήματα

Ένας τρίτος άνθρωπος, κασκαντέρ του Στέιθαμ, τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από το αμάξι στο άλλο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Τα γυρίσματα αυτά θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

Θυμίζουμε πριν λίγες ημέρες το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos