Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος γυναίκα σε γυρίσματα ταινίας

Δημοσίευση: 22 Οκτ. 2021, 11:51

Αδιανόητη τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν. Η διευθύντρια φωτογραφίας του φιλμ έχασε τη ζωή της όταν ο 63χρονος σταρ πυροβόλησε με πιστόλι τραπ που όπως αποδείχθηκε δεν είχε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων! Τραυματίστηκε επίσης ο σκηνοθέτης.

<a href="/nea/goynti-alen-alli-mia-tainia-poly/66671">Γούντι Άλεν: «Άλλη μία ταινία, το πολύ…»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΓούντι Άλεν: «Άλλη μία ταινία, το πολύ…»

Νεκρή είναι η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, τραυματίας ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αλμπουκέρκι αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου νοσηλεύεται, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν είναι γνωστή. Δεν είναι ακόμη σαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας. Η μέχρι στιγμής εκδοχή είναι πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η τραγωδία συνέβη είτε ενώ γυριζόταν κάποια σκηνή είτε ενώ γινόταν πρόβα.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Άλεκ Μπάλντγουιν.

Η ταινία Rust είναι γουέστερν και ο Άλεκ Μπάλντγουιν (ο οποίος είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας) παίζει τον Rust, έναν παράνομο, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για φόνο.

Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Άλεκ Μπάλντγουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει συντετριμένος για τα όσα έχουν συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos