Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος γυναίκα σε γυρίσματα ταινίας

Δημοσίευση: 22 Οκτ. 2021, 11:51

Αδιανόητη τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν. Η διευθύντρια φωτογραφίας του φιλμ έχασε τη ζωή της όταν ο 63χρονος σταρ πυροβόλησε με πιστόλι τραπ που όπως αποδείχθηκε δεν είχε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων! Τραυματίστηκε επίσης ο σκηνοθέτης.

<a href="/nea/goynti-alen-alli-mia-tainia-poly/66671">Γούντι Άλεν: «Άλλη μία ταινία, το πολύ…»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΓούντι Άλεν: «Άλλη μία ταινία, το πολύ…»

Νεκρή είναι η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, τραυματίας ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αλμπουκέρκι αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου νοσηλεύεται, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν είναι γνωστή. Δεν είναι ακόμη σαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας. Η μέχρι στιγμής εκδοχή είναι πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η τραγωδία συνέβη είτε ενώ γυριζόταν κάποια σκηνή είτε ενώ γινόταν πρόβα.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Άλεκ Μπάλντγουιν.

Η ταινία Rust είναι γουέστερν και ο Άλεκ Μπάλντγουιν (ο οποίος είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας) παίζει τον Rust, έναν παράνομο, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για φόνο.

Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Άλεκ Μπάλντγουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει συντετριμένος για τα όσα έχουν συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
16 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos