Τρέιλερ - επικούρα για την 3η σεζόν Cobra Kai

Δημοσίευση: 9 Δεκ. 2020, 19:54
Συντάκτης:

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την 3η σεζόν της σειράς «Cobra Kai» που θα στριμάρει στις 8 Ιανουαρίου 2021.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η νοσταλγία παραμένει σε υψλά επίπεδα, έχουν προστεθεί όμως και γενναίες δόσεις γραφικότητας και επικούρας.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Miguel θα επιζήσει από τον σοβαρό τραυματισμό που τον έβαλε σε κώμα. Μάλιστα θα τον δούμε να ανακτά τις αισθήσεις του, ωστόσο ακόμα η κατάσταση του είναι αρκετά σοβαρή.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix για την τρίτη σεζόν: ο Daniel LaRusso θα αναζητήσει απαντήσεις από το παρελθόν του καθώς προσπαθεί να κατανοήσει όλα όσα συνέβησαν και να μάθει περισσότερα για τον μέντορα του και για τη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών., ενώ ο Johnny επιδιώκει τη λύτρωση.

To MOVE IT γράφει για την 2η σεζόν Cobra Kai.

Στην τρίτη σεζόν επιστρέφουν όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στον δεύτερο κύκλο, όπως επίσης και η Ali Mills Schwarber, την οποία στις ταινίες Καράτε Κιντ υποδύθηκε η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν η οποία μάλιστα βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos