Τομ Χάρντι, περιπέτεια, ξύλο, Netflix

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2021, 17:03
Συντάκτης:

Aν είναι κάτι που ο Γκάρεθ Έβανς γνωρίζει άριστα να κάνει, είναι να κινηματογραφεί ξύλο. Εντυπωσιακά χορογραφημένο, ασταμάτητο, συναρπαστικό. Το έκανε αρχικά στο Merantau (που είδε σχεδόν κανείς), το συνέχισε -και έγινε γνωστός σε όλους- στα δύο συναρπαστικά «The raid» (δύο από τις κορυφαίες περιπέτειες της προηγούμενης δεκαετίας), το επανέλαβε σε όσα επεισόδια του τηλεοπτικού «Gangs of London» σκηνοθέτησε. Ενδιάμεσα με το σκληρό, τραχύ και φυσικά βίαιο «Apostle» έδειξε και μια ελαφρώς διαφορετική πτυχή του ταλέντου προς την διεύθυνση χαρακτήρων και όχι μόνο κλωτσομπουνιδιών.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Το Netflix τα εκτίμησε όλα αυτά και μετά το «Apostle» στο οποίο δούλεψαν μαζί, αποφάσισε να «δέσει» τον 41χρονο Ουαλό σκηνοθέτη με πολυετές συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Και όταν βγαίνεις στην αγορά για να κάνεις ταινία με μπάτζετ Netflix, είναι αναμενόμενο να μπορείς να προσελκύσεις και σταρ.

Και έτσι, στη νέα ταινία του Έβανς, «Havoc» θα πρωταγωνιστήσει ο Τομ Χάρντι, στον ρόλο ενός σκληροτράχηλου ντετέκτιβ που έχει σαν αποστολή να βρει και να σώσει τον γιο ενός πολιτικού που έχει απαχθεί από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Ένας εναντίων όλων λοιπόν, ξακάθαρο «The raid» feeling, σίγουρα κάποιες σκηνές θα είναι για χειροκρότημα και ο Τομ Χάρντι θα προσφέρει πάθος, στιβαρότητα και συναρπαστική παρουσία στον φακό της κάμερας. Άλλωστε η λέξη Havoc σημαίνει πανωλεθρια, χάος. 

Το ρήμα ανυπομονώ, είναι λίγο.

Update: Στο καστ και ο Φόρεστ Ουίτακερ. Φέρνε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos