Την 3η σεζόν Stranger Things είδαν 64 εκατομμύρια συνδρομητές

Την 3η σεζόν Stranger Things είδαν 64 εκατομμύρια συνδρομητές
Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2019, 11:40
Συντάκτης:

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα την Τετάρτη τον αριθμό των τηλεθεατών που είδαν την τρίτη σεζόν του «Stranger Things», ένα νούμερο πολύ υψηλό καθώς μέσα σε τέσσερις εβδομάδες το παρακολούθησαν 64 εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας (κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός θα ξεπερνά σίγουρα τα 100 εκατομμύρια...) και έτσι έγινε η πιο επιτυχημένη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑStranger Things πάρτυ στην Αθήνα

Η σειρά φυσικά και έχει ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν με το ίδιο καστ να επιστρέφει δριμύτερο και τους αδερφούς Duffer να έχουν υπογράψει ένα πολύχρονο deal με το Netflix, ελπίζοντας και σε νέες επιτυχίες.

Ο αμερικανικός κολοσσός προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων για τους πόσους συνδρομητές έχει, πόσα έσοδα αλλά και πόσοι είδαν τα προγράμματά του. Μεταξύ αυτών το «Unbelievable» είδαν 32 εκατομμύρια μέσα σε 28 μέρες, και την ταινία «Tall Girl» με την Ava Michelle 41 εκατομμύρια μέσα στις 28 πρώτες μέρες. Μια άλλη σειρά με τεράστια επιτυχία είναι αναμενόμενα η τρίτη σεζόν του «La Casa de Papel» με 44 εκατομμύρια συνδρομητές να την έχουν παρακολουθήσει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, αριθμός που την καθιστά ως την πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά του Netflix, χωρίς να μας προκαλεί καμία έκπληξη. Ο αμερικανικός κολοσσός ανέφερε μάλιστα ότι έχει προβάλει εκατό σεζόν ξενόγλωσσων σειρών από δεκαεπτά διαφορετικές χώρες ενώ ο στόχος είναι για 130 ακόμα μέσα στο 2020. Αυτά λίγο-πολύ είναι τα στοιχεία σχετικά με το τρίτο τέταρτο της χρονιάς, αναμένοντας ίσως ακόμα υψηλότερα νούμερα για το τελευταίο τέταρτο με ταινίες όπως η πιο πολυαναμενόμενη της χρονιάς, το «The Irishman» του Martin Scorsese, το «The Marriage Story» με Scarlet Johansson, το «The Laundromat» του Steven Soderbergh με Meryl Streep και Gary Oldman, το «The King» με τον Timothee Chalamet, αλλά και το «Dolemite is my Name» με τον Eddie Murphy σε μια δυναμική επιστροφή.

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2019, 11:40
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viena and the Fantomes

Viena and the Fantomes

Σύνοψη: Η Βιένα, είναι μια όμορφη, νεαρή  κοπέλα, που συνοδεύει τους Fantomes, ένα νευρικό...
8 ώρες