Τι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 22 Aug 2022, 11:59
Συντάκτης:

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Rings of Power και το Αmazon Prime έκανε γνωστές τις ώρες προβολής της πρεμιέρας σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα.

<a href="/nea/expats-apoleia-penthos-enohi-typseis/69639">"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις

Η πρεμιέρα θα αποτελείται από δύο επεισόδια που θα μεταδοθούν ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Prime Video. Στην Ελλάδα η ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα είναι στις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Παρασκευή, θα προβάλλεται ένα επεισόδιο του Rings of Power που θα ανεβαίνει στην πλατφόρμα στις 06.00 το πρωί και το φινάλε θα έρθει στις 14 Οκτωβρίου, μιας και  ο πρώτος κύκλος αποτελείται συνολικά από οκτώ επεισόδια.

Στην πλατφόρμα του Prime Video που έχει μηνιαίο κόστος 5 ευρώ μπορείτε να βρείτε ήδη τις τριλογίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Hobbit, για την σωστή προθέρμανση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς: H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien, Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η παραγωγή δαπάνησε πολλά και για την ελληνική μεταγλώττιση όπου δίνουν φωνή πάνω από 30 Έλληνες ηθοποιοί και ότι η κυρία Ευγενία Χατζηθανάση-Κόλλια που είναι η επίσημη μεταφράστρια σε ό,τι έχει να κάνει με τα έργα τού Τόλκιν είναι ειδική σύμβουλος στην μετάφραση τής ελληνικής έκδοσης. Δείτε όλους τους Έλληνες συντελεστές εδώ:

Πολλά περισσότερα και φυσικά τα επίσημα τρέιλερ, σας έχουμε γράψει και δείξει εδώ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos