Το τελευταίο tweet του Τσάντγουικ Μπόουσμαν έγραψε ιστορία

Δημοσίευση: 31 Aug 2020, 12:38
Συντάκτης:

Μερικές μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Τσάντγουικ Μπόουσμαν από καρκίνο του παχέος εντέρου, το Twitter ανακοίνωσε ότι το τελευταίο tweet του λογαριασμού του δημοφιλούς ηθοποιού είναι πλέον η ανάρτηση με τα περισσότερα like στην ιστορία της πλατφόρμας.

<a href="/nea/black-panther-tha-ginei-tileoptiki-seira-sto-disney/63985">Το "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

«Οι θαυμαστές του Τσάντγουικ Μπόουσμαν ενώθηκαν στο twitter για να του αποτίσουν φόρο τιμής» δήλωσαν εκπρόσωποι του Twitter, το οποίο επανέφερε το hashtag emoji «Black Panther» στον απόηχο της είδησης του θανάτου του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς ταινίας της Marvel, της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται online watch parties.

Το tweet με την ανακοίνωση του θανάτου του Μπόουσμαν ανέβηκε στο twitter την Παρασκευή στις 22:11 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια likes και 3 εκατομμύρια retweets.

Το προηγούμενο ρεκόρ της πλατφόρμας κατείχε ο Μπαράκ Ομπάμα, για ένα tweet με quote του Νέλσον Μαντέλα, που είχε δημοσιεύσει στις 12 Αυγούστου 2012, μετά την επίθεση με αυτοκίνητο που κόστισε τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας στις διαδηλώσεις που είχαν λάβει χώρα στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ανάμεσα στους χρήστες του twitter που έγραψε το δικό του μήνυμα για τον 43χρονο ηθοποιό, ο οποίος είχε μεταξύ άλλων ενσαρκώσει στην ταινία «42» τον Τζάκι Ρόμπινσον, τον πρώτο Αφροαμερικανό παίκτη του μπέιζμπολ, ο οποίος έσπασε τον ρατσιστικό περιορισμό των λευκών και αγωνίστηκε στις μεγάλες κατηγορίες του αθλήματος.

«Ο Τσάντγουικ είχε έρθει στο Λευκό Οίκο για να συναντήσει παιδιά όταν έπαιζε τον Τζάκι Ρόμπινσον. Ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ευλογημένος. Να είσαι νέος, προικισμένος και Μαύρος. Να χρησιμοποιείς τη δύναμή αυτή για να δίνεις στα παιδιά ήρωες στους οποίους θα θελήσουν να μοιάσουν. Να το κάνεις όλο αυτό ενώ πονάς – τι σπουδαία χρήση των χρόνων του» ήταν τα λόγια του Ομπάμα για τον αδικοχαμένο σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos