Το "Squid Game" επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Δημοσίευση: 10 Νοε. 2021, 14:24
Συντάκτης:

Δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να μην υπάρξει και Νο 2 για το «Squid Game» του Netflix.

<a href="/home-cinema-streaming/wingwomen/69107">Wingwomen</a>ΣΧΕΤΙΚΑWingwomen

Η κορεάτικη σειρά έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία στην διαδικτυακή πλατφόρμα του streaming κολοσσού, με 111 εκατομμύρια συνδρομητές να έχουν πατήσει play για να δουν έστω και λίγα λεπτά από τα επεισόδιά της μέσα στον πρώτο μήνα προβολής της μετά την 17η Σεπτεμβρίου, όταν και ξεκίνησε.

Αν αξίζει, είναι άλλη ιστορία, γούστα είναι αυτά, δεν σημαίνει ότι κάθε ταινία ή σειρά που αποκτά τεράστιο και απότομο hype είναι φοβερή, αλλά σίγουρα διαθέτει τις αρετές του.

Μόλις χθες λοιπόν, επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Μιλώντας στο Associated Press o δημιουργός της σειράς Χουάνγκ Ντονγκ-Χουκ  επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σαφή ημερομηνία για το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. «Υπήρξε τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Ετσι νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Θα υπάρξει λοιπόν μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», δήλωσε.

Άνδρας πέρασε παράνομα το Squid Game στη Β. Κορέα, καταδικάστηκε σε θάνατο

Update: Ο ίδιος σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη στην δημοφιλή εκπομπή KBS, είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με το Netflix και για Τρίτη σεζόν: «Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix για τη δεύτερη σεζόν αλλά και για τρίτη και σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα». Η δεύτερη σεζόν της σειράς πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game στον πρώτο κύκλο και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

You hurt my feelings

You hurt my feelings

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Όταν η Μπεθ ακούει κρυφά τον σύζυγό της, Ντον, να γίνεται επικριτικός για...
22 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
42992
Feelgood
18784
Neo
2440
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos