Sold out οι παραστάσεις της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο

Δημοσίευση: 28 Aug 2021, 16:31
Συντάκτης:

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της εμφάνισής της στην Αθήνα, η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου για να ερμηνεύει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μια μετάκληση που εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

<a href="/festival-thessalonikis/64-fkth-monika-mpeloytsi-eho-tin-ellada-vathia-stin-kardia-moy/69017">64 ΦΚΘ - Μόνικα Μπελούτσι: "Έχω την Ελλάδα βαθιά στην καρδιά μου"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ64 ΦΚΘ - Μόνικα Μπελούτσι: "Έχω την Ελλάδα βαθιά στην καρδιά μου"

Η ανταπόκριση του ελληνικού κοινού για την Ιταλίδα σταρ υπήρξς εντυπωσιακή: «εξαφάνισε» σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια των πρώτων δύο παραστάσεων, οδηγώντας τους διοργανωτές να προσθέσουν μια ακόμα μέρα για να καλύψουν τις ανάγκες της πρωτοφανούς ζήτησης.

Ανακοινώθηκε λοιπόν το άνοιγμα ενός μικρού αριθμού νέων θέσεων που προέκυψε χάρη στην ελάφρυνση των μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Η ερμηνεία της Μόνικα Μπελούτσι στα αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια sold out περιοδεία όπου και αν ανέβηκε.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977). Το βιβλίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πατάκη σε μετάφραση Ανδρέα Παππά.

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.

Πρώτη δημοσίευση: 28 Aug 2021, 16:31
Ενημέρωση: 28 Aug 2021, 16:31
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos