Σάντρα Μπούλοκ. Η Βασίλισσα του Netflix

Δημοσίευση: 29 Δεκ. 2021, 13:55
Συντάκτης:

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια συμπαθητική ηθοποιός και δείχνει και πολύ πιο συμπαθητική και σαν άνθρωπος. Τύπου φιλαράκι που θα άραζες παρεάκι μαζί της.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η 57χρονη (σχεδόν απίστευτο…) ηθοποιός, υπήρξε εμπορική σταρ στην μεγάλη οθόνη για περισσότερα από 15 χρόνια (Speed, The Proposal, Miss Congeniality και φυσικά το Blind Side για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ), για μία 10ετία υποχώρησε κάπως (με εξαίρεση φυσικά το Gravity), πλέον όμως επέστρεψε για τα καλά με δύο τεράστιες επιτυχίες στην πλατφόρμα του Netflix.

Με το προ τριετίας (!) -κιόλας;- «Birdbox» (γνώμη εδώ) και το φετινό «Unforgivable» (άποψη εδώ), έχει αποταχθεί (προσωρινά ελπίζουμε) την κωμική περσόνα της και με δύο δραματρικούς ρόλους, έχει καταφέρει να σημειώσει δύο μεγάλες επιτυχίες που βρίσκονται στο Top-10 όλων των εποχών από την λειτουργία του streaming κολοσσού και να γίνει και η μοναδική γυναίκα που το έχει καταφέρει αυτό. Ο αντίστοιχος άνδρας είναι ο Ράιαν Ρέινολντς, με τα «Red Notice» & «6 Underground».

Το «Birdbox» έχει ξεπεράσει τις 280.000,000 ώρες παρακολούθησης, ενώ το «Unforgivable» κοντεύει τις 187.000.000 ώρες, χωρίς καν να έχει κλείσει μήνα στην πλατφόρμα.

Πάντως η Μπούλοκ έχει έτοιμα σχέδια και για την μεγάλη οθόνη: θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στην ρομαντική περιπέτεια «The lost city» (δες τρέιλερ εδώ), ενώ θα βρεθεί και πλάι στον Μπραντ Πιτ για το «Bullet Train».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos