Ράιαν Μέρφι. Και Μέριλ Στριπ. Και Νικόλ Κίντμαν

Δημοσίευση: 26 Ιουνίου 2019, 16:18
Συντάκτης:

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που θα προκύει ως απόρροια της πολυετούς συνεργασίας που υπέγραψε ο Ράιαν Μέρφι με το Netflix, δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηριστεί πολυαναμενόμενη.

<a href="/nea/impeachment-american-crime-story-h-ethniki-eromeni/65252">"Impeachment: American Crime Story": H "Eθνική Ερωμένη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Impeachment: American Crime Story": H "Eθνική Ερωμένη"

Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Glee, Pose, American Horror Story, American Crime Story, Nip/Tuck, Feud, θα επιχειρήσει την κινηματογραφική μεταφορά του υποψήφιου για Tony μιούζικαλ, «The Prom».

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία μιας μαθητριας σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, η οποία θέλει να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου της μαζί με το κορίτσι της. Οταν η διοίκηση του σχολείου αρνηθεί, μια ομάδα ηθοποιών του Broadway θα την βοηθήσουν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Και το καστ δεν θα μπορούσε παρά να είναι λαμπερό: Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, αλλά και Αριάνα Γκράντε, Ακουαφίνα, Τζέιμς Κόρντεν.  

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και θυμίζουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει ο Ράιαν Μέρφι για λογαριασμό του Netflix, εξίσου πολυαναμενόμενη.

Update 20/10/20: Το επίσημο τρέιλερ είναι έτοιμο και είναι όσο λαμπερό το φανταζόσουν. Ράιαν Μέρφι είναι αυτός. Θα στριμάρει στο Netflix στις 11 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos