Ράιαν Γκόσλινγκ & Μαργκό Ρόμπι στο prequel του "Ocean's 11"

Δημοσίευση: 20 Aug 2022, 19:03
Συντάκτης:

Tα τρία Ocean’s 11 ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικά, η γυναικεία εκδοχή τους, «Ocean’s 8», τουλάχιστον βαρετή.

<a href="/multimedia-video-clip/im-just-ken-apo-ton-raian-gkoslingk-kai-hronia-polla/69223">"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά

Η βασική διαφορά ήταν ότι ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν ασχολήθηκε καν στο τελευταίο, όπως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε και στο prequel που ετοιμάζεται από την Warner, το οποίο όμως διαθέτει ενδιαφέρον -στην θεωρία τουλάχιστον- premise και το οποίο θα εξετάσει το origin ορισμένων χαρακτήρων της τριλογίας.

Ράιαν Γκόσλινγκ και Μαργκό Ρόμπι όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν και θα συνεργαστούν ξανά μετά το Barbie της Γκρέτα Γκέργουικ. 

Η ταινία θα εξελίσσεται στα 60s και θα σκηνοθετήσει ο Τζέι Ρόουτς των σοβαρών Bombshell & Trumbo και των αστείων The Campaign & Meet the parents, ο οποίος έκανε ομορφιές με την συγκεκριμένη δεκαετία και την τριλογία του Austin Powers.

Έχε ενδιαφέρον πάντως ότι και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δούλευε σε αρχικό στάδιο την ιδέα του prequel με τον μόνιμο συνεργάτη του, παραγωγό Γκραντ Χέσλοβ, αλλά μάλλον τους πρόλαβαν στο φίνις.

Update: Το prequel του Ocean's 11 πήρε και επίσημα το οκ, με το δίδυμο της Barbie στους δύο εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, Θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1960, συγκεκριμένα στο φημισμένο Grand Prix του Μονακό το 1962. Η Μαργκό Ρόμπι δήλωσε ότι πρόκειται για ένα είδος παλιομοδίτικης επικής ιστορίας αγάπης, μια περιπέτεια “μεταμφιεσμένη” σε ληστεία". 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos