Το prequel του Game Of Thrones απέκτησε την πρώτη του σταρ

Δημοσίευση: 31 Οκτ. 2018, 02:46
Συντάκτης:

Πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε και επίσημα η prequel τηλεοπτική σειρά για το Game Of Thrones, η οποία προς το παρόν δεν έχει τίτλο (αν και ο δημιουργός της G. R. R. Martin έχει προτείνει την ονομασία «The Long Night») και βάσει σεναρίου θα μας ταξιδέψει 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους μεγάλους οίκους του GoT και θα κινείται σε μία περίοδο 9.000 χρόνων μέσα στην οποία θα μάθουμε το origons των White Walkers, πολλά μυστικά του Westeros, τη συμμαχία των Πρώτων Ανθρώπων με τα Παιδιά του Δάσους και διάφορά άλλα τρυφερά.

Πλέον απέκτησε μια βασική πρωταγωνίστρια και μάλιστα πρόκειται για εντυπωσιακή προσθήκη. Η Ναόμι Ουάτς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ και θα αποτελέσει την πρώτη σταρ που συμφωνεί και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν ονόματα αντίστοιχου βεληνεκούς, σε μια αλλαγή κατεύθυνσης με την συλλογιστική του Game Of Thrones, όπου τουλάχιστον οι ηθοποιοί που κρατούσαν τους πρωταγωνσιτικούς ρόλους έγιναν διάσημοι κατά την διάρκεια της σειράς επωφελούμενοι το τεράστιο hype που έχει αποκτήσει. 

Update 17/6/19: Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό που δόθηκε στην δημοσιότητα. Στο καστ επίσης και οι Μiranda Richardson, Naomi Ackie, Denise Gough, Josh Whitehouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο ελληνικές μικρού μήκους στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Άλλη μια σημαντική διάκριση για δύο νέους Έλληνες κινηματγοραφιστές που θα δουν τις μικρού...
1ώρα

Little woods

Σύνοψη: Μία κοινωνία που ωθεί τα μέλη της σε εγκληματικές ενέργειες και δεν ενδιαφέρεται...
4 ώρες
φαντασια αλεξης καρδαρας

Η "Φαντασία" του Αλέξη Καρδαρά έχει τρέιλερ

Η «Φαντασία» είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά (Γκίνες, Η Ληστεία)...
4 ώρες