Το πειραγμένο νουάρ του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2021, 11:29
Συντάκτης:

Ο Γκιγέρμο Ντελ Τόρο επιστρέφει μετά το βραβευμένο με Όσκαρ «Shape of water» και με ένα είδος που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ως τώρα: αυτό του φιλμ νουάρ.

<a href="/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Και οι πρώτες εικόνες δόθηκαν πλέον στην δημοσιότητα για το remake του «Nightmare Alley», ενός φιλμ νουάρ του 1947, το οποίο ο Μεξικάνος δημιουργός θα σκηνοθετήσει, αλλά θα επιμεληθεί και την σεναριακή προσαρμογή του, με ένα φοβερό καστ.

Πρωταγωνιστούν ο Μπράντλεϊ Κούπερ στον ρόλο ενός «homme fatale», όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ντελ Τόρο στο Vanity Fair, καθώς θα επιχειρήσει να ανατρέψει τις συμβάσεις του είδους σε κάτι διαφορετικό και πιο σκοτεινό.

Θα περιστοιχίζεται από τρεις μυστηριώδεις γυναίκες, τις Κέιτ Μπλάνσετ. Ρούνεϊ Μάρα και Τόνι Κολέτ, ενώ στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Ουίλεμ Νταφόε, Μάικλ Σάνον, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Ρον Πέρλμαν, Ντέιβιντ Στράθερν…

Το φιλμ αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα για την πλοκή του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Update: Επιτέλους και το πρώτο τρέιλερ:

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ. Kαι τα character posters στην gallery

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos