All-star καστ στη νέα ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο!

Δημοσίευση: 3 Aug 2019, 18:09
Συντάκτης:

Ο Γκιγέρμο Ντελ Τόρο επιστρέφει μετά το διάλειμμα ενός έτους από τη σκηνοθεσία μετά το βραβευμένο με Όσκαρ «Shape of water» και αναμένεται να συνεργαστεί με ένα από τα πιο εντυπωσιακά καστ που έχουν συγκεντρωθεί σε ταινία του Χόλλιγουντ τα τελευταία χρόνια.

<a href="/multimedia-trailer/scary-stories-tell-dark-ntel-toro-tromos/60297">"Scary Stories to Tell in the Dark": Ντελ Τόρο τρόμος!</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Scary Stories to Tell in the Dark": Ντελ Τόρο τρόμος!

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κα η Κέιτ Μπλάνσετ θα πρωταγωνιστήσουν στο remake του «Nightmare Alley», ενός φιλμ νουάρ του 1947, το οποίο ο Μεξικάνος δημιουργός θα σκηνοθετήσει, αλλά θα επιμεληθεί και την σεναριακή προσαρμογή του.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του «κράχτη» ενός τσίρκου, τον οποίο υποδύθηκε ο Τάιρον Πάουερ, ο οποίος σχεδιάζει μια απάτη για να κλέψει το κόλπο ενός μέντιουμ και να φύγει για το Σικάγο μαζί με την όμορφη Μόλι, η οποία είναι καλλιτέχνης του τσίρκου. Εκεί, γίνεται μέντιουμ της καλής κοινωνίας, κερδίζοντας πολλά χρήματα, αλλά και αρκετή έπαρση ώστε να θέλει να χρησιμοποιήσει τη γυναίκα του για άλλη μια, αδίστακτη αυτή τη φορά απάτη.

Δεν συμπεριλαμβάνονται όμως μόνο οι δύο προαναφερόμενοι στο καστ. Μετρήστε: Ουίλεμ Νταφόε, Τόνι Κολέτ, Ρούνεϊ Μάρα, Μάικλ Σάνον, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Ρον Πέρλμαν, Ντέιβιντ Στράθερν! 

To σενάριο θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Ντελ Τόρο.

Update: Σαν να βλέπουμε στιγμιότυπο από το "Carol" του Τοντ Χέινς. Πρώτη φωτό (με Κέιτ Μπλάνσετ και Ρούνεϊ Μάρα) από τα γυρίσματα της ταινίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Τορόντο του Καναδά. Η Fox δίνει ημερομηνία διανομής στις αίθουσες την 3η Δεκεμβρίου (θα πρόκειται για ακριβώς 4 χρόνια μετά το Shape Of Water), εποχή ξεκάθαρα οσκαρική. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos