Ουαϊνόνα Ράιντερ και Τζον Τορτούρο συνομωτούν εναντίον των ΗΠΑ

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2019, 14:08
Συντάκτης:

Το HBO αποφάσισε να προχωρήσει σε τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Plot Against America» που έγραψε ο Philip Roth. Όπως έγραψε το Variety, οι παραγωγοί του συνδρομητικού δικτύου έχουν ήδη συμφωνήσει με το πρωταγωνιστικό καστ που θα στελεχώσουν οι Winona Ryder, John Turturro, Zoe Kazan, Morgan Spector, Anthony Boyle.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Το βιβλίο του Roth επικεντρώνεται σε μια εβραϊκή οικογένεια της εργατικής τάξης στο Νιου Τζέρσεϋ καθώς παρακολουθεί την πολιτική άνοδο του Charles Lindbergh, ο οποίος έγινε παγκοσμίως διάσημος το 1927 ως ο πρώτος πιλότος που ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη στο Παρίσι χωρίς στάσεις.

Ο Lindbergh καταφέρνει λοιπόν να κερδίσει τον Franklin D. Roosevelt το 1940 για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και οδηγώντας την χώρα στον φασισμό.

Επικεφαλής της μίνι σειράς του ΗΒΟ που θα αποτελείται από έξι επεισόδια είναι ο David Simon (executive producer στα The Wire & The Deuce).

Update 30/1/20: Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από 16 Μαρτίου. Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ:

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos