#OscarsFanFavorite: Το... έλα να ψηφίσεις

Δημοσίευση: 23 Φεβ. 2022, 22:21

Ομορφες στιγμές συμβαίνουν στο Twitter -που αλλού άλλωστε- με το hashtag  #OscarsFanFavorite. Για όσους δεν γνωρίζετε, η Ακαδημία Κινηματογράφου αποφάσισε για 1η φορά τα βραβεία Οscar να απονείμουν ένα ακόμα στην αγαπημένη ταινία του κοινού ή πιο σωστά, των οπαδών! Και με οπαδούς, δεν μπλέκεις...
Εως και τις 3 Μαρτίου μπορείς να ψηφίσεις ότι θέλεις (ταινία από 1/3 έως 3/12/21) και μπορείς μάλιστα να μπεις σε κλήρωση, καθώς τρεις θα πάνε στα επόμενα Οscars το 2023 με τα πάντα πληρωμένα.
Η κίνηση αυτή δίχασε, όπως αναφέρουν τα ξένα ρεπορτάζ, και μέσα στην Ακαδημία και κριτικούς. Στόχος ήταν να προσελκύσουν το νεανικό κοινό να παρακολουθήσει την τελετή η οποία συνεχώς βλέπει την θεαματικότητά της να πέφτει. Αλλοι γράφουν πως υποτιμά αυτές τις ταινίες, ουσιαστικά δίνοντας ένα βραβείο παρηγοριάς, καθώς δεν τις θεώρησε άξιες εξαρχής να μπουν στις βασικές υποψηφιότητες.

<a href="/nea/flee/66227">Flee</a>ΣΧΕΤΙΚΑFlee

Ολοι έβλεπαν καθαρή νίκη του "Spider-Man: No Way Home",  βασιλιά του Box-office και αουτσάιντερ το "Zack Snyder’s Justice League". Σύμφωνα όμως με το Deadline η ταινία που έχει πάρει "κεφάλι" είναι το μιούζικαλ "Cinderella", περσινή επιτυχία του Amazon Prime με πρωταγωνίστρια τη νεαρή pop star Καμίλα Καμπέλο, η οποία έλαβε από... χλιαρές έως κακές κριτικές.

Την ίδια στιγμή έρχονται με... φόρα, το "Minamata" με τον Τζόνι Ντεπ, καθώς οι φανς του παραμένουν έξαλλοι με την αποπομπή του από το "Fantastic Beasts" και ψηφίζουν για μια ταινία που οι μισοί δεν έχουν πιθανότατα καν δει! Από κοντά, αν κρίνουμε από την συχνότητα των tweets, είναι και το "Army of dead" ξανά του Ζακ Σνάϊντερ.

Τα βραβεία πλησιάζουν και πιθανότατα εκείνη η στιγμή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos