Όλες οι μικρού μήκους του φετινού SXSW δωρεάν online

Όλες οι μικρού μήκους του φετινού SXSW δωρεάν online
Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2020, 03:41
Συντάκτης:

Η ακύρωση του φεστιβάλ SXSW πριν τρεις εβδομάδες, ήταν ένα από τα πρώτα χρονικά πλήγματα του κορονοϊού στην κινηματογραφική βιομηχανία, με το πιο τρανταχτό να αποτελεί η ακύρωση του Φεστιβάλ Καννών πριν λίγες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Το αμερικάνικό φεστιβάλ SXSW αποτελεί παραδοσιακά μια ιδιαίτερα σημαντική πλατφόρμα -εκτός των άλλων- για τις νέες φωνές των ΗΠΑ όσον αφορά στις μικρού μήκους ταινίες και η φετινή ακύρωση στενοχώρησε πολύ κόσμο που έχασε μια πρώτης τάξεως πλατφόρμα να δείξει την δουλειά του.

Αυτό το κενό ήρθε να συμπληρώσει η εταιρεία διανομής Oscilloscope σε συνεργασία με την τεχνολογική εταιρεία Mailchimp και φυσικά τους υπεύθυνους του φεστιβάλ.

Ανέβασαν ένα ειδικό σάιτ, στο οποίο θα προβάλλουν και τα 75 μικρού μήκους που θα συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση (τα βραβεία της οποίας που αφορούσαν τα shorts απονεμήθηκαν online), τα περισσόερα από σήμερα, τα υπόλοιπα μέσα στα προσεχή 24ωρα, χωρίς καμία χρέωση, ούτε καν κάποιο login. Τα φιλμ θα παραμείνουν τουλάχιστον για 30 ημέρες. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των δημιουργών αν θα τα διατηρήσουν για 2 χρόνια ακόμη.

Μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την βαρεμάρα της καραντίνας.

Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ