Οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ. Τρέιλερ για το "First Lady"

Δημοσίευση: 18 Φεβ. 2022, 14:07
Συντάκτης:

Η αμερικανική πολιτική σκηνή πάντοτε είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και ανέκαθεν έδινε υλικό για κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

<a href="/tainies/air/68038">Air</a>ΣΧΕΤΙΚΑAir

Η σειρά ανθολογίας του Showtime, "First Lady" εστιάζει στην πρώτη σεζόν της, στις ιστορίες τριών διάσημων συζύγων Προέδρων των ΗΠΑ, τρεις Πρώτες Κυρίες. 

Η Βαϊόλα Ντέιβις θα υποδυθεί την Μισέλ Ομπάμα, η Μισέλ Φάιφερ την την Μπέτι Φόρντ, σύζυγο του Προέδρου Τζέραλντ Φορντ, που έδωσε μάχες για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών, για τον αγώνα ενάντια στην οπλοκατοχή, υπέρ των αμβλώσεων, της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ η Τζίλιαν Άντερσον την Ελέανορ Ρούσβελτ, σύζυγος του Φράνκλιν Ρούσβελτ, η πρώτη κυρία με την μεγαλύτερη θητεία στις ΗΠΑ (1933-45). Διπλωμάτρια, ακτιβίστρια και αμφιλεγόμενη για τις απόψεις της στα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών.

Τους σύζυγους αντίστοιχα θα ερμηνεύσουν οι Ο.Τ.Φαγκμπένι, Άαρον Έκχαρτ και Κίφερ Σάδερλαντ, στο καστ επίσης οι Ντακότα Φάνινγκ, Ρετζίνα Τέιλορ, Τζούντι Γκριρ, Έλεν Μπέρνστιν, Τζάκι Ερλ Χέιλι.

Θα σκηνοθετήσει η έμπειρη Δανέζα Σουζάνε Μπίερ, που πέρυσι μας έδωσε το "The undoing" και πριν λίγα χρόνια τα "The bird box" και "The night manager". Η σειρά θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου. 

Πολλά περισσότερα σας έχουμε γράψει εδώ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos