Οι δημιουργοί του GoT εγκαταλείπουν το Star Wars

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2019, 12:40
Συντάκτης:

To λέει εδώ και χρόνια ο θυμόσοφος λαός, προφανώς ισχύει. David Benioff και D.B.Weiss ομολόγησαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και αποφάσισαν να αφήσουν το ένα. 

<a href="/nea/i-seira-star-wars-ahsoka-einai-diathesimi-sto-disney-plus/68618">Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

Και καθώς η πολυετής συμφωνία που υπέγραψαν με το Netflix προφανώς δεν σπάει για πολλούς και διάφορους λόγους, αποφάσισαν να ρίξουν άκυρο στην Disney και την LucasFilm και να αποχωρήσουν από την επόμενη τριλογία Star Wars (οι ταινίες της οποίας έχουν προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα του 2022, του 2024 και του 2026) και την οποία είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν σαν σενάριο και συμπαραγωγή.

"Αγαπάμε τα Star Wars. Όταν ο Τζορτζ Λούκας έχτισε τον κόσμο τους, διαμόρφωσε και εμάς τους ίδιους ως θεατές. Η πιθανή συνεργασία μας μαζί τους, ήταν όνειρο ζωής και θα τους είμαστε πάντα υπόχρεοι που μας επέλεξαν. Αλλά, δυστυχώς η ημερά δεν έχει αρκετές ώρες... Δεν θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και στις δύο προκλήσεις που έχουμε αναλάβει, επομένως αποχωρούμε", ήταν η επίσημη δήλωση των δημιουργών του Game Of Thrones.

Η Πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, άφησε τις πορτες ανοικτές πάντως: "Ο Ντέιβιντ Μπενιόφ και ο Νταν Βάις είναι δύο απίθανοι αφηγητές ιστοριών. Ελπίζουμε στο μέλλον να καταφέρουμε να τους συμπεριλάβουμε στο μαγικό ταξίδι μας, όταν θα μπορέσουν να βρουν τον χρόνο να αφοσιωθούν στο Star Wars".

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38143
Tanweer
28151
Tanweer
18587
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos