O Xιροκάζου Κόρε-Έντα ετοιμάζει σειρά για το Netflix

Δημοσίευση: 8 Ιαν. 2022, 17:41
Συντάκτης:

Mια κίνηση του Netflix που ελάχιστοι περίμεναν.

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Ο streaming κολοσσός υπέγραψε συνεργασία με τον Χιροκάζου Κόρε-Έντα για να στήσει μια τηλεοπτική σειρά.

Ο Ιάπωνας arthouse δημιουργός των Shoplifters, Like father like son & Nobody knows, θα κάνει τηλεόραση για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά την σειρά 10 επεισοδίων Going My Home του 2012, αλλά είναι η συνεργασία του με την διάσημη πλατφόρμα που προκαλεί buzz ικανό για συζητήσεις.

Θα μεταφέρει σε μίνι-σειρά 8 επεισοδίων το διάσημο κόμικ «Maiko in Kyoto: From the Maiko House», το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα και περιγράφει τη ζωή ενός σεφ που συζεί με μια γκέισα σε μια οικία Μάικο στην πόλη του Κιότο. Η ιστορία ακολουθεί την Κίγιο που μετακομίζει εκεί για να γίνει Μακανάι (παραδοσιακή μαγείρισσα) σε έναν οίκο που μια ομάδα από μαθητευόμενες γκέισες ζουν μαζί.

«Επισκέφθηκα πολλές φορές τους συγκεκριμένους οικισμούς και εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση της καθημερινότητάς τους και πως λειτουργούν σαν ένας ενιαίος οργανισμός. Μια ιστορία που μπορεί να μας παραδειγματίσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας σε έναν post-covid κόσμο», ήταν το σχόλιό του.

Ο Κόρε-Έντα θα είναι showrunner, παραγωγός, συν-σεναριογράφος και σκηνοθέτης κάποιων επεισοδίων. Η σειρά ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου 2023. Αναμένουμε το επίσημο τρέιλερ για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, μέχρι τότε ιδού το πρώτο clip για να πάρουμε μια γεύση: 

Update: Αυτό είναι το τρέιλερ που μιλά για την ιστορία δύο νεαρών κοριτσιών που προσπαθούν να γίνουν μάικο, αλλά η μία τελικά εξελίσσεται σε μια καταπληκτική μαγείρισσα έξω από τις συμβάσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos