Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί βιογραφία του Μοντιλιάνι σε παραγωγή Αλ Πατσίνο

Δημοσίευση: 19 Aug 2022, 02:02
Συντάκτης:

Ο Johnny Depp, έπειτα από την δικαστική απόφαση και το γενικότερο κλίμα που έχει γυρίσει υπέρ του, ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά του. Υποκριτικά τον είδαμε ως Γάλλο βασιλιά Λουδοβίκο, παράλληλα ετοίμασε το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα, το οποίο έρχεται 26 ολόκληρα χρόνια έπειτα από το προηγούμενο. Ο Depp θα σκηνοθετήσει την ταινία Modigliani, που όπως λέει και ο τίτλος, θα είναι μια βιογραφική ταινία για την ζωή ενός από τους πιο σπουδαίους αλλά και πιο «καταραμένους» καλλιτέχνες του 20ού αιώνα, του Ιταλού ζωγράφου Amedeo Modigliani. Ταινία για την ζωή του καλλιτέχνη έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 σε σκηνοθεσία Mick Davis με τον Andy Garcia να τον ενσαρκώνει. Τότε η ταινία εστίαζε αρκετά στην ταραγμένη σχέση του με έναν άλλο διάσημο ζωγράφο της εποχής, τον Πάμπλο Πικάσο. Αυτή την φορά η ταινία θα βασίζεται στο θεατρικό έργο του Dennis Mclntyre, το οποίο θα διασκευάσουν οι Jerzy και Mary Kromolowski. Η ιστορία θα διαδραματίζεται γύρω στα 1916 στο Παρίσι, όταν μετατρέπεται πλέον σε σπουδαίο καλλιτέχνη. Παραγωγός στην ταινία θα είναι ο Al Pacino.

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

«Το έπος της ζωής του κυρίου Μοντιλιάνι είναι τέτοιο που με κάνει απίστευτα τιμημένο και αληθινά ταπεινό που θα το μεταφέρω στο σινεμά. Είναι μια ζωή γεμάτη δυσκολίες αλλά και τελικό θρίαμβο-μια παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία που όλοι οι θεατές μπορούν να ταυτιστούν», ανέφερε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Ο Depp δεν έχει σκηνοθετήσει ξανά έπειτα από το 1997 και το The Brave, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος πλάι στον Marlon Brando, σε μια από τις τελευταίες κινηματογραφικές εμφανίσεις του δεύτερου. Η ταινία είχε προβληθεί στις Κάννες, δεχόμενη κατά πλειονότητα αρνητικές κριτικές, ενώ έπειτα δεν είχε παιχτεί ευρέως στα σινεμά, ούτε καν στις ΗΠΑ. Έκτοτε, σκηνοθέτησε μια πλειάδα videoclips, αλλά ουδέποτε κινηματογραφική ταινία. Το 2023 φαίνεται πως θα είναι ένα δημιουργικό έτος για τον ηθοποιό, με την παραγωγή της ταινίας να ξεκινά την άνοιξη του 2023, με άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Update: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και ο Ντεπ μοιράστηκε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram. Ο Ιταλός σταρ Ρικάρντο Σκαμάρτσιο πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο ρόλο και μαζί του είναι οι Λουίζα Ρανιέρι, Στίβεν Γκράχαμ, Σάλι Φίλιπς και Αλ Πατσίνο σε έναν μικρό ρόλο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos