ΣΕΙΡΕΣ

Ο Τζον Μάλκοβιτς Πάπας στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης

Δημοσίευση: 1 Απριλίου 2019, 14:28
Συντάκτης:

Ο Τζον Μάλκοβιτς δημιούργησε πραγματικό χαμό ντυμένος Πάπας πάνω σε ένα μαύρο Popemobile -αυτοκίνητο σχεδιασμένο για τον ποντίφικα- το οποίο διέσχιζε την οδική αρτηρία που οδηγεί στη διάσημη πλατεία του Αγίου Πέτρου (την διάσημη «via della Conciliazone» - «Οδός της Συμφιλίωσης»), ενώ δεκάδες κληρικοί και πιστοί ζητωκραύγαζαν.

third day hboΣΧΕΤΙΚΑΗ "Μυστηριώδης Νήσος" του Τζουντ Λο

Όλα αυτά βέβαια για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «The new Pope» του Πάολο Σορεντίνο που αποτελεί συνέχει στο «The young Pope» με τον Τζουντ Λο που συμπρωταγωνιστεί και εδώ.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στον «κόσμο του σύγχρονου ποντιφικάτου». Τα κόκκινα σκαρπίνια του Μάλκοβιτς παραπέμπουν πάντως στον Βενέδικτο 16ο ή στους προκατόχους του, καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος τα αντικατέστησε με πιο άνετα, ορθοπεδικά.

Στη σειρά «The Young Pope», ο Τζουντ Λο υποδυόταν ένα νεαρό Ιταλοαμερικανό πρελάτο που μόλις είχε εκλεγεί πάπας προς έκπληξη όλων. Κι ενώ οι καρδινάλιοι πίστευαν ότι είχαν εκλέξει έναν ποντίφικα που εύκολα θα μπορούσαν να χειραγωγήσουν, ο Πίος ΙΓ' αποκαλύπτει μια προσωπικότητα διαταραγμένη, μακιαβελική.

Περισσότερα για το «The new Pope» εδώ.

Update 19/5/19: Προσθήκες έκπληξη: Σάρον Στόυν και... Μέριλιν Μάνσον στο καστ! 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870