Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς στο «The New Pope» του Πάολο Σορεντίνο

Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς στο «The New Pope» του Πάολο Σορεντίνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ To Move It σας πάει Berlinale
Δημοσίευση: 4 Ιουλίου 2018, 16:03
Συντάκτης:

O Πάολο Σορεντίνο και το ΗΒΟ ξαναχτυπούν με μία ακόμη σεζόν για το απόλυτα επιτυχημένο "The Young Pope" με τον Τζουντ Λο, αν και οι αρχικές φήμες το ήθελαν για μίνι σειρά ενός κύκλου.

Τα νέα γίνονται ακόμη πιο ευχάριστα, καθώς ανακοινώθηκε, τόσο η επιστροφή του Τζουντ Λο, αλλά και η προσθήκη του Τζον Μάλκοβιτς, δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμη ο ρόλος του δεύτερου.

Αν θα πρόκειται για straight through συνέχεια, για spin-off, ή για κάτι σαν ανθολογία, θα το μάθουμε προσεχώς, τα γυρίσματα πάντως αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο και αυτό διότι ο Σορεντίνο ασχολείται με το "Loro", την ταινία του για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Ο Τζον Μάλκοβιτς επιχειρεί κάτι σαν άτυπο τηλεοπτικό comeback, μιας και εκτός από το "New Pope", θα τον δούμε στην 3η σεζόν του "Billions", αλλά και σαν Ηρακλή Πουαρό στη νέα σειρά του BBC για το The ABC Murders της Αγκάθα Κρίστι.

Update 9/1/19: Πρώτη επίσημη φωτό του πρωταγωνιστικού δίδυμου. Θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier και Maurizio Lombardi, ενώ στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνονται οι Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir και Massimo Ghini.

Δημοσίευση: 4 Ιουλίου 2018, 16:03
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
16044
Seven
11166
Feelgood
8894
Village
8085