O Tζέισον Σουόρτσμαν θα κάνει σειρά τα Μήλα του Χρήστου Νίκου

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2022, 11:53
Συντάκτης:

Σπουδαία νέα για τον Χρήστο Νίκου, ο οποίος με σταθερά βήματα οριοθετεί την παρουσία του στον κόσμο της αμερικανικής βιομηχανίας.

<a href="/festival-verolino/berlinale-2024-tzeison-soyortsman-moy-fainetai-apisteyto-oti-paizo-se-tainies">Berlinale 2024 - Τζέισον Σουόρτσμαν: "Mου φαίνεται απίστευτο ότι παίζω σε ταινίες!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Τζέισον Σουόρτσμαν: "Mου φαίνεται απίστευτο ότι παίζω σε ταινίες!"

Τα «Μήλα» του Έλληνα δημιουργού θα μετατραπούν σε τηλεοπτική σειρά για την αμερικανική τηλεόραση, με τον Τζέισον Σουόρτσμαν να πρωτοστατεί στην συγκεκριμένη κίνηση.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Ουές Άντερσον (και συνσεναριογράφος στα French Dispatch, Isle Of The Dogs, Darjeeling Limited) θα αναλάβει την σεναριακή διασκευή και την εκτελεστική παραγωγή, μαζί με τον Ίαν Ριντ, συγγραφέα του βιβλίου που βασίστηκε το «I'm Thinking of Ending Things» του Τσάρλι Κάουφμαν. Στην παραγωγή θα αναμιχθούν επίσης η Τζέιν Φίδερστοουν (Gangs of London, Chernobyl, Utopia), η Κάρολιν Στράους (Game Of Thrones) και η ομάδα της Κέιτ Μπλάνσετ (η οποία έχει δηλώσει φαν του φιλμ), Dirty Pictures.

Πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο ίδιος ο Νίκος Νίκου θα παραμένει πίσω από την κάμερα στη σκηνοθεσία των επεισοδίων, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Ούτε έχει αγοραστεί ακόμη από κάποιο streaming πάροχο. Μήπως από το ... Apple TV?

Περισσότερα για τον δυστοπικό κόσμο της πολύ καλής ταινίας του σας έχουμε γράψει εδώ.

Αυτή την εποχή ο Χρήστος Νίκου βρίσκεται στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του «Fingernails», με πρωταγωνιστές την Τζέσι Μπάκλεϊ («I'm Thinking of Ending Things», «Beast») τον Ριζ Αχμέντ («Sound of Metal») και τον Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ («The Bear»)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos