Ο Tζέφρι Ρας θα υποδυθεί τον Γκρούτσο Μαρξ

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2022, 20:28
Συντάκτης:

Τον πατέρα της κωμωδίας Γκρούτσο Μαρξ θα υποδυθεί ο Τζέφρι Ρας. Η ταινία που σκηνοθετεί ο Όρεν Μόβερμαν (της φήμης των Rampart & The dinner) θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του Στιβ Στόλαρ, Raised Eyebrows: My Years Inside Groucho’s House. Δίπλα στον Ρας, θα εμφανιστούν οι Τσάρλι Πλάμερ και Σιένα Μίλερ στον ρόλο της ερωμένης του Μαρξ Έριν Φλέμινγκ που τελικά κατέληξε μάνατζέρ του και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τν ζωή ενός εκ των σπουδαιότερων κωμικών παγκοσμίως. 

Το «Raised Eyebrows» θα εκτυλίσσεται μεταξύ 1973 και 1977 εστιάζοντας στον Στόλερ (θα τον υποδυθεί ο Πλάμερ), που προσλαμβάνεται από την Φλέμινγκ για να δουλέψει με τον γερασμένο και αδύναμο Γκρούτσο Μαρξ. Yπεύθυνη για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή ως manager, η Φλέμινγκ μοιράζεται με τον Μαρξ μια… αφμιλεγόμενη σχέση.

«Είναι χαρά, τιμή, ευθύνη και πιθανώς και πολλά άλλα το να δουλέψω με αυτό το καταπληκτικό καστ σε μια ιστορία που ελπίζω ότι θα παρουσιάσει την ιδιοφυΐα του Μαρξ με έναν νέο, προκλητικό, διασκεδαστικό τρόπο τόσα χρόνια μετά», δήλωσε σχετικά ο Μόβερμαν. «Ο Στόλαρ έδωσε στον κόσμο την απίστευτη εικόνα μιας περασμένης εποχής. Έγινε σωστά, θα το διαλύσουμε βασιλικά”.

Ο ρόλος του Γκρούτσο Μαρξ είναι κάτι σαν come back για τον Ρας, ύστερα από την τελευταία του ταινία "Storm Boy", το 2019. Πολλές βιογραφίες που πέρασαν στη μεγάλη οθόνη υπήρξαν εντυπωσιακές, κυρίως λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας των ηθοποιών με τις προσωπικότητες που έπαιξαν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν και αυτό το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία, σίγουρα, όμως, η επιστροφή του Τζέφρι Ρας σε μια ταινία biopic είναι κάτι που ήδη ιντριγκάρει κοινό και κριτικούς. Και εμάς!

Πρώτη δημοσίευση: 4 Φεβ. 2022, 20:28
Ενημέρωση: 3 Aug 2022, 15:17
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos