Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο διάστημα

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2020, 04:11
Συντάκτης:

Πάντα είχε μια αδυναμία στα ριψοκίνδυνα γυρίσματα ο Τομ Κρουζ και πολύ συχνά φροντίζει να κάνει ο ίδιος ορισμένα από τα επικίνδυνα κασκαντιλίκια των ταινιών του. 

<a href="/nea/tom-kroyz-kai-skarlet-giohanson-dokimazoyn-kati-diaforetiko/69819">Τομ Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤομ Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό

Αυτή την φορά θα το τερματίσει. 

Θα κάνει γυρίσματα στο διάστημα για την επόμενη ταινία του (ή τουλάχιστον μέρος αυτής), σε συνεργασία με τη NASA (που το ανακοίνωσε και επίσημα) και τον τρομερά επιτυχημένο και πολυεκατομμυριούχο μηχανικό και γκουρού της διαστημικής τεχνολογίας (αλλά ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο) Έλον Μασκ και την εταιρεία του, SpaceX. Εννοείται ότι θα είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασίας που θα γυριστεί χωρίς... βαρύτητα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες. 

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Τομ Κρουζ έφτασε κοντά στο να γυρίσει ταινία στο διάστημα πριν 20 χρόνια. Ένας άλλος γκουρού, ο Τζέιμς Κάμερον, είχε συμφωνήσει με την ρωσική κυβέρνηση για να επισκεφθεί τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να γυρίσει ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ. Κάποια στιγμή το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά του και να γυρίσει ταινία μυθοπλασίας. Προσέγγισε τον Τομ Κρουζ και του είπε: "Τομ, εμείς οι δυο, θα κλείσουμε δυο θέσεις στο Σογιούζ, αλλά κάποιος πρέπει να μας εκπαιδεύσει ως μηχανικούς", με τον 38χρονο -τότε- σταρ να απαντά: "Κανένα πρόβλημα, θα ξεκινήσω μαθήματα μηχανικού σε διαστημόπλοια!". Το πρότζεκτ του Κάμερον δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, αλλά να που έφτασε ο καιρός! 

Update 27/5/20: Ανακοινώθηκε και ο άνθρωπος που θα τον σκηνοθετήσει... εκεί ψηλά: Ο στενός συνεργάτης του Τομ Κρουζ, Νταγκ Λάιμαν, έχουν συνεργαστεί μαζί στα "The edge of tomorrow" & "American Made", ενώ θα αναλάβει και το σενάριο. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos