Ο Τομ Κρουζ είδε "Tenet" στην πρεμιέρα - Το λάτρεψε

Δημοσίευση: 26 Aug 2020, 14:48
Συντάκτης:

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και έδωσε το δικό του μήνυμα.

<a href="/nea/h-mulan-xeperase-tenet-se-eipraxeis/63270">H Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις

«Μεγάλη ταινία. Στη μεγάλη οθόνη. Το λάτρεψα» τουίταρε ο 58χρονος σταρ που ταυτόχρονα εκτελεί πλέον και χρέη παραγωγού στις ταινίες του.

Ο Κρουζ βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 και με την παρουσία του στην προβολή στήριξε ξεκάθαρα το «Tenet», από την εισπρακτική επιτυχία του οποίου θα κριθούν πολλά για το μέλλον ανάλογων «μεγάλων» κινηματογραφικών παραγωγών τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς άπαντες το έχουν καθιστήσει σημαιοφόρο για να αντιστραφεί το κλίμα της εσωστρέφειας και το φόβου του κοινού λόγω της πανδημίας.

Το βίντεο που συνοδεύει το tweet του Κρουζ, τον παρουσιάζει να φορά μάσκα στο Odeon BFI IMAX του Λονδίνου και να χειροκροτά μαζί με το κοινό καθώς ξεκινούσε η ταινία, αλλά και στο τέλος της.

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos