Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν
Δημοσίευση: 28 Νοε. 2019, 20:20
Συντάκτης:

O Θανάσης Τσαλτάμπασης ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν, αν και δεν του το ζήτησε κανένας.

H πρώτη βωβή, έγχρωμη ταινία για μικρούς και μεγάλους, έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους. Ο Τσάρλι ξεπηδά από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σύγχρονο παρόν. Ένας ρομαντικός περιπλανώμενος oνειροπόλος, μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Εάν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ συμμετέχουν ο Γώργος Κοψιδάς, ο Στέλιος Ιακωβίδης, ο Αγοραστή Αρβανίτη, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σπύρος Παππάς, η Μαριάννα Τουντασάκη, ο Νίκος Φιλημέγκας και αρκετοί ακόμα. 

Το τρέιλερ δείχνει τραγικό και ειλκρινά είναι να απορεί κανείς με την πολύ μεγάλη ιδέα που έχουν ορισμένοι για τον εαυτό τους, κάτι που δεν είναι κακό για τους ίδιους και δεν βλάπτει και κάτι άλλο εκτός από τα μάτια μας, την σινεφιλική μας ενσυνείδηση και τις κινηματογραφικές μας αναμνήσεις...

Δημοσίευση: 28 Νοε. 2019, 20:20
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724