O Tαραντίνο θα σκηνοθετήσει spin-off σειρά από το "Κάποτε στο Χόλιγουντ"

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2020, 14:30
Συντάκτης:

Δεν κάθεται σε ησυχία ο Κουέντιν Ταραντίνο, γεγονός πολύ καλό για όλους μας!

<a href="/nea/qt8-first-eight-ena-ntokimanter-gia-ton-koyentin-tarantino/61518">«QT8: The First Eight»: Ένα ντοκιμαντέρ για τον Κουέντιν Ταραντίνο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ«QT8: The First Eight»: Ένα ντοκιμαντέρ για τον Κουέντιν Ταραντίνο

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο Deadline, έχει έτοιμο το σενάριο και θα σκηνοθετήσει μια spinoff σειρά του Once Upon a Time in Hollywood.

Πρόκειται για το Bounty Law, ένα γουέστερν που έδειξε στην ταινία σαν ένα από τα φιλμ στα οποία πρωταγωνιστούσε ο χαρακτήρας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Rick Dalton και υποδυόταν τον Jake Cahill. Θα αργήσει λίγο, αλλά θα το δούμε και σε σειρά.

«Θέλω να κάνω το Bounty Law αλλά θα μου πάρει ενάμισι χρόνο. Η σειρά πήρε μια αρχική παρουσίαση στο Once Upon a Time in Hollywood, όμως δεν το θεωρώ κομμάτι της ταινίας, παρόλο που ήταν. Δεν θα σχετίζεται με τον Rick Dalton που υποδύεται τον Jake Cahill. Θα είναι για τον Jake Cahill. Κατέληξα να βλέπω το Wanted, Dead or Alive, το The Rifleman και το Tales of Wells Fargo και τα μισάωρα επεισόδια τους με ενέπνευσαν για το Bounty Law, στη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Rick. Μου άρεσαν και παλαιότερα αλλά πλέον με ιντριγκάρει η ιδέα να λες μια δραματική ιστορία σε μισή ώρα. Τις βλέπεις και σκέφτεσαι “υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε 22 λεπτά”, Αναρωτήθηκαν αν μπορώ να το κάνω και κατέληξα να γράψω πέντε μισάωρα επεισόδια. Έτσι, θα τα σκηνοθετήσω όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos