Ο Σον Πεν θα συμπρωταγωνιστήσει με τα παιδιά του στο "Flag Day"

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2019, 20:05
Συντάκτης:

Ο Σον Πεν σχεδιάζει να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στη δραματική "Flag Day” μαζί με την κόρη του Ντίλαν Πεν, τον γιο του Χόπερ Πεν και τους Τζος Μπρόλιν και Μάιλς Τέλερ.

<a href="/festival-verolino/berlinale-2023-theorithei-propaganda-superpower-timi-moy/67770">Berlinale 2023: "Ας θεωρηθεί προπαγάνδα το Superpower. Τιμή μου!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023: "Ας θεωρηθεί προπαγάνδα το Superpower. Τιμή μου!"

Ο αξιόλογος Τζεζ Μπάτεργουόρθ (Edge of tomorrow, Black Mass, Spectre, Ford vs Ferarri) έγραψε το σενάριο, το οποίο βασίζεται στα απομνημονεύματα της Τζένιφερ Βόγκελ του 2005 "Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life” το οποίο περιγράφεται ως αποκαλυπτικό πορτρέτο του πατέρα της, ενός επικίνδυνου αλλά και γοητευτικού πρωταγωνιστή του υποκόσμου με παράνομες δραστηριότητες, ο οποίος παράλληλα φρόντιζε για την κόρη του με όποιον τρόπο μπορούσε.

Στο υπόλοιπο καστ περιλαμβάνονται ο βραβευμένος με Tony, Νόρμπερτ Λίο Μπόατζ, ο Ντέιλ Ντίκι, ο Έντι Μάρσαν και η Κάθριν Ουίνικ (Vikings).

Ελπίζουμε ο Σον Πεν να ανακάμψει σκηνοθετικά μετά το κακό "The last face" και να θυμίσει κάτι από την λυρικότητα του "Into the wild' ή την συναισθηματική έκρηξη του "The pledge".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos