Ο Ρον Χάουαρντ συνεχίζει Netflix με Κόλιν Φάρελ και Βίγκο Μόρτενσεν

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2021, 15:58
Συντάκτης:

Μετά την οικονομική στήριξη που πρόσφερε το Netflix στον Ρον Χάουαρντ για να κάνει πραγματικότητα το «Hillbilly Elegy» που το επεδίωκε αρκετά χρόνια, η συνεργασία του streaming κολοσσού με τον 67χρονο οσκαρικό σκηνοθέτη θα συνεχιστεί.

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Πρόκειται για την μεταφορά στην μικρομέγαλη οθόνη της δραματικής διάσωσης της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που το καλοκαίρι του 2018 είχαν εγκλωβιστεί για 18 ολόκληρες μέρες σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, με αίσια έκβαση της περιπέτειας.

Ο Χάουαρντ θα σκηνοθετήσει το «Thirteen Lives» σε σενάριο του Ουίλιαμ Νίκολσον, ενός πολύ έμπειρου και δις προτεινόμενου -για τον «Μονομάχο» και το «Shadowlands- σεναριογράφου, υπεύθυνου επίσης και για τις σεναριακές προσαρμογές στα «Elizabeth: The Golden Age», «Les miserables», «Τhe unbroken», «Everest» και πολλά άλλα.

Έχει ήδη επιλεχθεί και το καστ και είναι πολύ δυνατό, με Βίγκο Μόρτενσεν, Κόλιν Φάρελ, Τζόελ Έτζερτον, Τομ Μπέιτμαν (Behind her eyes, Cold pursuit) στους κεντρικούς ρόλου. Ο Μόρτενσεν θα υποδυθεί τον Ρίτσαρντ Στάντον, έναν ειδικό διασώστη, και οι Φάρελ/Έτζερτον δυο από τους δύτες της ομάδας. Και οι τρεις τους τιμήθηκαν ως ήρωες για το αίσιο τέλος της περιπέτειας.

Το Thirteen Lives θα ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα στην Αυστραλία, ενώ να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες μετά το περιστατικό κυκλοφόρησε και η ταϊλανδέζικη ταινία «The Cave» του Τομ Ουόλερ, με αρκετούς από τους πραγματικούς παθόντες ουσιαστικά να υποδύονται τον εαυτό τους, πέρασε όμως απαρατήρητη.

Update:  Η ταινία είχε αρχική ημερομηνία εξόδου τον Απρίλιο του 2022, αλλά η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού στα πρόσφατα test screenings με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία της MGM, αλλάξε τον προγραμματισμό. Το «13 lives» μεταφέρθηκε για το Νοέμβριο με προφανή οσκαρική στόχευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos