Ο Ρομπέρτο Μπενίνι είναι ο Τζεπέτο

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 21:29
Συντάκτης:

Οι Ιταλοί τελικά τους πρόλαβαν όλους στην τελική ευθεία και θα ετοιμάσουν πρώτοι την ταινία για τον Πινόκιο και τον Τζεπέτο, την ξύλινη κούκλα που ζωντανεύει και τον ξυλουργό που την δημιούργησε.

Μπορεί η Disney να ήθελε και να θέλει τον Τομ Χανκς στον ρόλο του Τζεπέτο, αλλά το πρότζεκτ να μην έχει ευδοκιμήσει ακόμη και το Netflix να έχει συμφωνήσει με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στο μπάτζετ που ζήτησε για να κατασκευάσει ένα stop motion animation μιούζικαλ για τον Πινόκιο, τελικά άλλη ταινία θα δούμε πρώτη χρονικά στις αίθουσες.

Θα την σκηνοθετήσει ο Ματέο Γκαρόνε (του Gomorrah), φρέσκος από την καλλιτεχνική επιτυχία του Dogman, ο οποίος μάλιστα εξασφάλισε την παρουσία του Ρομπέρτο Μπενίνι στον ρόλο του Τζεπέτο, με τον 66χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να επιστρέφει στην υποκριτική σε κεντρικό ρόλο μετά από μια παράξενη απουσία 14 ετών (και το "Ο τίγρης και το χιόνι") και ενώ μεσολάβησε και ενώ μεσολάβησε η μικρή σχετικά συμμετοχή του στο προ 6ετίας "To Rome with love" του Γούντι Άλεν

Ο πιτσιρικάς Φεντερίκο Ιελάπι θα ενσαρκώσει την κούκλα με την μύτη που μεγαλώνει όταν ψεύδεται. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου. 

Update 4/7/19: Επίσημο τρέιλερ, με τον Μπενίνι να δείχνει συγκινητικός και τον Γκαρόνε να μπλέκει τεχνική live action και ειδικά εφέ. Στις αίθουσες αναμένεται τα Χριστούγεννα, αφού αρχικά "τσεκαριστεί" στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
16 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos