O Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Δράμα για γυρίσματα

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2022, 17:19
Συντάκτης:

Άλλος ένας σούπερ σταρ -και μάλιστα ο μεγαλύτερος όλων όσων έχουν ακουστεί προς το παρόν- αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας.

<a href="/nea/gotham-awards-2023-oi-nikites-kai-psalidi-ston-rompert-nte-niro/69101">Gotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑGotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα επισκεφθεί τη Δράμα για γυρίσματα ταινίας που ο τίτλος της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός  και τα οποία θα διεκαχθούν σε τοποθεσίες όπως το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, στους Δήμους Προσοτσάνης, Δράμας και Παρανεστίου.

Update: Η ταινία θα ονομάζεται "Tin soldier" και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Φεστιβάλ Καννών, όπου και παρουσιάζεται σαν πρότζεκτ στο Τμήμα Αγοράς. Θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα σε Δράμα και Θεσσαλονίκη, τα οποία θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου. Μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στο καστ συναντάμε τον Τζέιμι Φοξ, τον Σκοτ Ίστγουντ και τον Τζον Λεγκουιζάμο, ενώ την σκηοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Μπραντ Φούρμαν (Lincoln Lawyer, Runner Runner, The Infiltrator, City Of Lies).

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ηγέτη μιας κάστας του Μποκούσι (Φοξ), ο οποίος κηρύττει σε εκατοντάδες βετεράνους πολέμου που τους έχουν υποσχεθεί συμπαράσταση και βοήθεια για ένα καλύτερο αύριο.  Περιτριγυρισμένος από πιστούς εκπαιδευμένους στρατιωτικούς οπαδούς του, έχει χτίσει ένα αδιαπέραστο φρούριο και έχει συγκεντρώσει ένα οπλοστάσιο όπλων. Μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες διείσδυσης, η κυβέρνηση – με τη μορφή ενός αξιωματικού (Ντε Νίρο), στρατολογεί έναν πρώην μάχιμο ειδικών δυνάμεων (Ίστγουντ) τον Νας, ο οποίος ήταν κάποτε μαθητής του Μποκούσιi. Ο Νας συμφωνεί να χρησιμοποιήσει το παρελθόν και τις γνώσεις τους για τον αινιγματικό ηγέτη για να εκδικηθεί τελικά τον άντρα που του πήρε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του έρωτα της ζωής του.

Ενθουσιασμένος ο Φούρμαν, δήλωσε: "Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της ομάδας πίσω από μια τόσο φιλόδοξη δουλειά. Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι υψηλού επιπέδου, ενώ το να συνεργάζεσαι με ένα καστ αυτού του διαμετρήματος είναι πέρα από κάθε φαντασία. Η ατομική έμπνευση που έχουν φέρει σε κάθε ρόλο δεν μοιάζει με τίποτα που έχω ξαναδεί...”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos