Ο Ρίκι Τζερβέις ολοκληρώνει τo γλυκόπικρο κοψοτέχνημά του

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2022, 14:11
Συντάκτης:

Με το "After Life", ο Ρίκι Τζερβέις έχει παραμερίσει (όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια) τον κυνισμό του και έχει καταφέρει να γίνει λίγο πιο γλυκός και ανθρώπινος. Όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια...

<a href="/nea/eric-multitasking-poy-apoprosanatolizei/69995">"Εric": Multitasking που αποπροσανατολίζει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Εric": Multitasking που αποπροσανατολίζει

Και πόσο ωραία το έχει καταφέρει με αυτή την σειρά του Netflix, σας τα έχουμε γράψει αναλυτικά για αυτή την λεπτοδουλεμένη, υπόκωφη, γλυκόπικρη ωδή στην ανθρώπινη απώλεια. 

O 60χρονός κωμικός επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου με τα 6 επεισόδια της 3ης και τελευταίας σεζόν και το τρέιλερ φλερτάρει ξανά με το κωμικό και το συγκινητικό, με τον ίδιο αλλά και όλο το υπόλοιπο καστ να συνεχίζουν σε ένα key note τέμπο που ισορροπεί μεταξύ χαράς και θλίψης. 

Ο Τόνι (χαρακτήρας που υποδύεται) ξεκινάει ένα ταξίδι για να αφήσει τις στάχτες του πατέρα του εκεί που θα ήθελε και συνειδητοποιεί ότι μόνο μέσα από το καλό θα βρεί την γαλήνη. Εμείς θα πατήσουμε play πρώτοι πρώτοι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos