Ο Ρέιφ Φάινς επιστρέφει στην σκηνοθεσία με το «The Beacon»

Δημοσίευση: 7 Φεβ. 2024, 16:40
Συντάκτης:

Ο Ρέιφ Φάινς δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά και ένας σκηνοθέτης με ενδιαφέρον που τοποθετεί προσωπικό στίγμα στα τρία φιλμ που έχει γυρίσει μέχρι τώρα.

<a href="/home-cinema-vod/forgiven/67492">The forgiven</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe forgiven

Το «Coriolanus»/2011 (το καλύτερό του, με Τζέραρντ Μπάτλερ και Μπράιαν Κοξ), το «The invisible woman» με Κριστίν Σκοτ Τόμας και Φελίσιτι Τζόουνς, αλλά και το προ πενταετίας «The white crow» για τη ζωή του Ρούντολφ Νουρέγεβ.

Επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα με μια νέα ταινία με τίτλο «The Beacon». Σύμφωνα με το Deadline ο Φάινς όχι μόνο θα την σκηνοθετήσει αλλά και θα γράψει το σενάριο, ενώ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ιντιρα Βάρμα, Τσάρλς Μπαμπάλολα και Αλισον Ολιβερ.

Η ταινία περιγράφεται ως διαλογισμός προς την οικογένεια, την τάξη, τη φυλή και την ταυτότητα και η πλοκή ακολουθεί τον Τζόσουα Νιάγκα ο οποίος ταξιδεύει στην ύπαιθρο από το Λονδίνο για να περάσει ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με την οικογένεια της κοπέλας του, Κας για πρώτη φορά. Φτάνοντας στο Λονδίνο σε πολύ μικρή ηλικία αφού έφυγε από το σπίτι του όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουγκάντα, ο Τζόσουα δεν γνώρισε ποτέ αντίστοιχα οικογενειακά προνόμια.

Όλα μοιάζουν υπέροχα, όμως μια αναπάντεχη πράξη βίαιου ρατσισμού σε μια τοπική καλοκαιρινή συναυλία καταστρέφει την ειρηνική ατμόσφαιρα αναγκάζοντας τον Τζόσουα και τους γύρω του να αντιμετωπίσουν την άβολη αλήθεια. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγους μήνες στην Αγγλία

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos