Ο Ράσελ Κρόου στον δικό του... Citizen Kane

Ο Ράσελ Κρόου στον δικό του... Citizen Kane
Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2018, 17:17
Συντάκτης:

Ο Russell Crowe ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να δοκιμάσει και αυτός την τύχη του στην τηλεόραση. Ο αυστραλός ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά, όπου θα υποδύεται τον διαβόητο τηλεοπτικό παραγωγό και ιδρυτή του Fox, Roger Ailes, για το Showtime. Η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο «The Loudest Voice in the Room».

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ράσελ Κρόου στο αμερικανικό remake του Προφήτη

Και αν η συμμετοχή του Russell Crowe δεν σας αρκεί, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του βραβευμένου με Όσκαρ «Spotlight», Tom McCarthy θα γράψει τον πιλότο της σειράς, μαζί με τον Gabriel Sherman, τον συγγραφέα του βιβλίου. Ρόλο παραγωγού θα έχει ο Jason Blum, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα «Paranormal Activity», το «Split», το «Whiplash» και το «Get Out», οπότε πιστεύουμε θα βάλει πάλι το χεράκι του και θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Με πολλούς τρόπους, η σχέση τηλεόρασης και πολιτικής καθορίζει τον κόσμο στον οποίον ζούμε σήμερα» δήλωσε ο παραγωγός του Showtime, David Nevins. «Το έχουμε δει αυτό το φαινόμενο να αποτυπώνεται στην οθόνη, ήδη από την εποχή του Charles Foster Kane, και βρίσκει την σύγχρονη ενσάρκωσή του στην άνοδο και την πτώση του Roger Ailes. Με τον Crowe στον κεντρικό ρόλο, αυτή η σειρά υπόσχεται να γίνει μία καθοριστική ιστορία για αυτήν την εποχή».

Σίγουρα η σύγκριση με το «Citizen Kane» είναι υπερβολική, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει αρχίσει η παραγωγή και όλα είναι ακόμα στον αέρα, δεν είναι γνωστό ούτε πότε θα αρχίσει να γυρίζεται, ούτε φυσικά πότε θα κυκλοφορήσει. Ο Crowe πάντως φαντάζει σαν μία πολύ καλή επιλογή, καθώς ο τρείς φορές υποψήφιος και μία φορά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει αποδείξει τόσο τις ερμηνευτικές δυνατότητές του από δράματα μέχρι blockbusters, όσο και την ετοιμότητά του στο να αλλάζει την εμφάνισή του, όταν αυτό χρειαστεί. Τίποτα άλλο δεν είναι ακόμα γνωστό, οπότε περιμένουμε νεώτερα.

Update 12/11/18: Οι πρώτες φωτό διέρρευσαν και είναι όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, αγνώριστος! 

Update 11/4/19: Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και στο καστ θα δούμε επίσης Ναόμι Ουάτς, Σιενα Μίλερ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Τζος Τσαρλς, ενώ την σκηνοθεσία των πρώτων επεισοδίων ανέλαβε η Κάρι Σκόγκλαντ του «The Handmaid's Tale».

Update 16/4/19: Πρώτο teaser και είναι απλά... ακαταμάχητος:

Update 10/5/19: Το ίδιο και στο επίσημο full trailer, ενώ να σημειώσουμε και την πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή του Σεθ ΜακΦάρλαν σε σοβαρό ρόλο. Πρεμιέρα στο Showtime, στις 30 Ιουνίου.

Update 7/7/19: Πρεμιέρα και στο Novacinema4 την Τρίτη 9/7 στις 22.00 και κάθε Τρίτη

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463