O Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο νέος "Λυκάνθρωπος"

Δημοσίευση: 7 Ιουνίου 2020, 14:36
Συντάκτης:

H Universal συνεχίζει να το προσπαθεί για να στήσει σταδιακά ένα ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν, βασισμένο σε μυθικά τέρατα και απειλητικές οντότητες.

<a href="/multimedia-video-clip/im-just-ken-apo-ton-raian-gkoslingk-kai-hronia-polla/69223">"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά

Μετά λοιπόν την σχετική επιτυχία με το «The invisible man» του Λι Ουάνελ (που ακολούθησε την μεγάlη αποτυχία του «The mummy» με τον Τομ Κρουζ), έφτασε η ώρα για τον «Λυκάνθρωπο».

Σύμφωνα το Variety, ο Ράιαν Γκόσλινγκ αυτοπροτάθηκε καταθέτοντας τις ιδέες του για τον μεταφυσικό χαρακτήρα στο χολιγουντιανό στούντιο και είναι το μεγάλο φαβορί για να τον ενσαρκώσει, πάνω στο σενάριο που ετοίμασαν οι Λόρεν Μπλουμ και Ρεμπέκα Άντζελο του «Orange is the new black» (!) και που θα προσαρμόσει την ιστορία στην σύγχρονη εποχή.

Φαβορί για την σκηνοθεσία προαλείφεται ο Κόρι Φίνλεϊ των «Thoroughbreds» και «Bad Education».

O Λυκάνθρωπος της Universal έκανε την πρώτη εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη στην ομώνυμη ταινία τρόμου που κυκλοφόρησε το 1941 σε σκηνοθεσία Τζορτζ Βάγκνερ, με τον Λον Τσέινι Τζ. στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2010, ο Τζο Τζόνστον γύρισε ένα μάλλον αποτυχημένο ριμέικ με τους Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Άντονι Χόπκινς, Έμιλι Μπλαντ και Χιούγκο Γουίβινγκ που βραβεύτηκε με Όσκαρ μακιγιάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos