Ο πύργος του Downton Abbey μπήκε στο Airbnb!

Ο πύργος του Downton Abbey μπήκε στο Airbnb!
Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2019, 17:12
Συντάκτης:

Πρώτα ήταν η σειρά, συνέχεια είχε η ταινία και τώρα ήρθε η ώρα της απόλυτη Downton Abbey εμπειρίας!

ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτο τρέιλερ για την ταινία Downton Abbey

Αν θέλετε να ζήσετε για λίγο σαν λόρδος ή λαίδη, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Airbnb την 1η Οκτωβρίου, καθώς ο κόμης και η κοντέσα του Καρνάβρον, ιδιοκτήτες του Πύργου Χάικλερ, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, θα προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι επισκεπτών την ευκαιρία μιας μονοήμερης διαμονής σε ένα από το 300 δωμάτια του ταπεινού υποστατικού τους, στις 26 Νοεμβρίου 2019.

Eδώ οι λεπτομέρειες.

Το κόστος είναι 135 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνονται μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως γνωριμία και κοκτέιλ με τους ιδιοκτήτες, αλλά και ξενάγηση στον πύργο και το κτήμα που τον περιβάλλει. Στη συνέχεια, θα παρατεθεί δείπνο στην τραπεζαρία με μπάτλερ και το βράδυ θα κλείσει με καφέ στη βιβλιοθήκη. Το επόμενο πρωί στο πρόγραμμα υπάρχει - full English υποθέτουμε – πρωινό με τον κόμη και την κοντέσα.

Εάν φτιάχνετε βαλίτσες, σημειώστε ότι το dress code θα είναι «ενδυμασία κοκτέιλ», συνεπώς το μαύρο κουστούμι ή το φόρεμα που βάλατε στον γάμο του ξαδέλφου σας είναι must.

A, και για την αίτησή σας θα πρέπει να παρουσιάσετε τις κριτικές που έχουν γίνει στον λογαριασμό σας από προηγούμενες διαμονές σας σε σπίτια που φιλοξενούνται στο Airbnb, καθώς και μια επιστολή στην οποία θα πρέπει να περιγράψετε – σε άπταιστα British English – πόσα πολλά σημαίνει για εσάς το Downton Abbey. Βάλτε πόνο και ψυχούλα, καθώς ο κόμης και η κοντέσα θα επιλέξουν βάσει της πιο δημιουργικής επιστολής. Καλή επιτυχία!

Εδώ η γνώμη μας για το φιλμ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 19 Σεπτεμβρίου 2019, 17:12
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2019, 17:12
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870