Ο Πάβελ Παβλικόφσκι σκηνοθετεί Γιόακιν Φοίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα

Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2022, 11:40
Συντάκτης:

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι επιστρέφει στη σκηνοθεσία, 4 χρόνια μετά το Cold War και τις οσκαρικές υποψηφιότητες: Σκηνοθεσίας, Ξενόγλωσσου Φιλμ και Φωτογραφίας.

<a href="/nea/epiteloys-treiler-gia-joker-folie-deux/69720">Eπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"</a>ΣΧΕΤΙΚΑEπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"

Αυτή την φορά ο Πολωνός σκηνοθέτης θα σκηνοθετήσει τον Γιόακιν Φοίνιξ και την Ρούνεϊ Μάρα στο δραματικό θρίλερ (με τον προσωρινό τίτλο) «The island» που θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2023.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ένα ζευγάρι Αμερικανών στη δεκαετία του 1930 αλλάζουν εντελώς την ζωή τους και αποφασίζουν να χτίσουν τον δικό τους ιδιωτικό παράδεισο σε ένα έρημο νησί. Αλλά ένας εκατομμυριούχος που περνάει με το γιοτ του τους μετατρέπει άθελά τους στο πιο καυτό θέμα τον ταμπλόιντ και μια αυτοαποκαλούμενη Κοντέσα καταφθάνει ξαφνικά με τους δύο περίεργους εραστές της με σχέδια να καταλάβουν το νησί και να χτίσουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Η Εδέμ που είχε χτίσει το ζευγάρι απειλείται και ξεκινά ένας ψυχολογικός πόλεμος καθώς η αποπλάνηση και η ζήλια καταλήγουν σε σεξουαλική απιστία, προδοσία και τελικά δολοφονία - την ίδια ακριβώς στιγμή, η ίδια η φύση στρέφεται εναντίον αυτών των κατοίκων του νησιού».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 65χρονος δημιουργός σκηνοθετεί αγγλόφωνο φιλμ: είχε συμβεί το 2004 με το υπέροχο «My summer of love» (με Έμιλυ Μπλαντ, Πάντι Κόνσιντιν) και το 2011 με το αποτυχημένο «The woman in the fifth» (με Ίθαν Χοκ, Κριστίν Σκοτ Τόμας).

Eλπίζουμε σε κάτι σαφώς καλύτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos