Ο Όσκαρ Άιζακ στον Φρανκεστάιν του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Δημοσίευση: 19 Δεκ. 2022, 15:59
Συντάκτης:

Η συνεργασία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο με το Netflix θα συνεχιστεί, με τον Μεξικανό δημιουργό να δείχνει ιδιαίτερα δημιουργικός μετά την συμφωνία που υπέγραψε με τον streaming κολοσσό πριν 2 χρόνια.

<a href="/tainies/pinocchio/67368">Pinocchio</a>ΣΧΕΤΙΚΑPinocchio

Μετά το «Pinocchio» και το «Cabinet of Curiosities», η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με ένα απωθημένο του Ντελ Τόρο: τον Φρανκεστάιν. Και μάλιστα ο Όσκαρ Άιζακ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.  

«Ονειρεύομαι να κάνω ταινία για τον Φρανκεστάιν πολλά, πολλά χρόνια», είχε δηλώσει πριν αρκετό καιρό στο ComingSoon, ενώ πριν μερικές ημέρες είπε στο Variety πως «Δουλεύω σε μια monster movie, δεν θα σας πω τον τίτλο διότι δεν είναι ο τελικός, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι γράφουμε το σενάριο και σχεδιάζουμε το εικαστικό κομμάτι, εδώ και μήνες. Οπότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την επόμενη δουλειά μου».

Η έντονη φημολογία που επικρατεί πάντως, θέλει τον Φρανκεστάιν του Ντελ Τόρο, να ξεκινά παραγωγή τον Ιούνιο και μάλιστα τη μουσική θα συνθέσει ο Αλεξάντερ Ντεσπλά, κάτι στο οποίο και ο ίδιος είχε αναφερθεί πριν μερικούς μήνες. Εδώ θα είμαστε για update σε νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Deadline, κοντά σε συμφωνία για να προστεθούν στο καστ βρίσκονται επίσης η Μία Γκοθ (προφανώς) και ο Άντριου Γκάρφιλντ (οκ). 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1 day

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos