Ο Ντέιβιντ Λιντς συνεργάζεται με τους Interpol

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2021, 13:12
Συντάκτης:

Η μανία με τα NFTs (Non-Fungible Tokens), τα συλλεκτικά crypto έργα τέχνης, καλά κρατεί, σε σημείο που έχει συγκινήσει μέχρι και έναν από τους πιο ιδιαίτερους καλλιτέχνες του σινεμά!

<a href="/nea/netflix-eipe-ohi-ston-nteivint-lints/69723">Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο οποίος φαίνεται να ασχολείται με τα πάντα εκτός από τα γυρίσματα νέας ταινίας, συνάντησε ξανά τους Interpol, την post-punk μπάντα από τη Νέα Υόρκη, και μαζί δημιούργησαν μια σειρά από 7 limited edition NFTs.

Η μπάντα και ο σκηνοθέτης είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά το 2011, όταν η animated ταινία μικρού μήκους του δεύτερου με τίτλο “I Touch A Red Button” είχε χρησιμεύσει ως οπτική συνοδεία για το τραγούδι “Lights” των πρώτων στο Φεστιβάλ Coachella. To video της συνεργασίας μπορείτε να το δείτε εδώ.

Τώρα, οι δρόμοι τους  διασταυρώνονται ξανά. Οι Interpol έχουν ηχογραφήσει νέες εκδοχές του τραγουδιού και ο Λιντς τις έχει ντύσει οπτικά. Όμως, για να αποκτήσετε αυτά τα ψηφιακά “έργα τέχνης” θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε ένα εξωφρενικό ποσό χρημάτων, καθώς μπορούν να γίνουν δικά σας μέσω μιας online δημοπρασίας.

Ο Πολ Μπανκς, frontman των Interpol, δήλωσε τα παρακάτω στο Forbes σχετικά με το project:

“Το πάντρεμα μουσικής και εικόνας είναι μια μακροχρόνια παράδοση, και ο Λιντς είναι και ο ίδιος μουσικός με μεγάλη αγάπη για την τέχνη αυτή, οπότε ήταν πολύ οργανική αυτή η συνάντηση δύο καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε δύο διαφορετικά μέσα. Από την πλευρά μας, όντας όλοι τρελοί θαυμαστές του, ήταν προφανώς απίστευτο να έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε τη δουλειά μας με τη δική του.”

O Λιντς δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση προς το παρόν, αλλά αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς συνηθίζει να αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει από μόνο της. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos