Ο Ντάρεν Αρονόφσκι ετοιμάζει "μικρού μπάτζετ" ταινία

Δημοσίευση: 28 Δεκ. 2020, 15:59
Συντάκτης:

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εκπληκτικό «Mother!» και ο Ντάρεν Αρονόφσκι όλο αυτό το διάστημα έχει επιδοθεί στην ενασχόληση με διάφορα ντοκιμαντέρ. Στο «Welcome to earth» σκηνοθέτησε και το πρώτο επεισόδιο, ενώ στα «Some kind of heaven» και «Serendipity» (αλλά και το επερχόμενο «Limitless») ασχολήθηκε με την παραγωγή τους, όπως επίσης και με το εντυπωσιακό "One strange rock"

<a href="/nea/o-ntaren-aronofski-tha-skinothetisei-ton-ostin-mpatler/69668">O Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ

Ήρθε η ώρα να επανέλθει στις μεγάλου μήκους ταινίες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μόνιμος συνεργάτης του, διευθυντής φωτογραφίας, Μάθιου Λιμπατίκ (έχουν συνεργαστεί σε όλες τις ταινίες του εκτός από το Wrestler), σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Η επόμενη δουλειά μου θα αφορά μια νέα συνεργασία με τον Ντάρεν Αρονόφσκι. Θα στήσουμε μαζί ένα μικρού μπάτζετ φιλμ, για το οποίο προφανώς δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Ο 58χρονος υποψήφιος για 2 Όσκαρ (Black Swan, A star is born) ΝέοΥορκέζος διευθυντής φωτογραφίας με την ξεχωριστή ματιά είχε μια γεμάτη τελευταία διετία (The prom, Birds of prey, Native son, Venom), αλλά αντιμετωπίζει και προβλήματα με την δικαιοσύνη και συγκεκριμένα πιθανή ποινή 4ετούς φυλάκισης για καυγά που μπλέχτηκε στην Πολωνία κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ  το 2018 (βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ) και τραυμάτισε κάποιον. Η δίκη θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Μακάρι να συμβεί πάντως και σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos