O Nτάνι Μπόιλ θα σκηνοθετήσει τον "Μαθουσάλα" Μάικλ Μπι Τζόρνταν

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020, 18:58
Συντάκτης:

Μετά τoν Νώε (στο μάλλον αποτυχημένο φιλμ του Ντάρεν Αρονόφσκι), ήρθε η στιγμή μιας άλλης κλασσικής βιβλικής μορφής να αποκτήσει την δική της ταινία.

<a href="/nea/pistol-horis-vromia-kai-tolmi-etoimo-gia-katanalosi/66600">"Pistol": Χωρίς βρωμιά και τόλμη, έτοιμο για κατανάλωση</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Pistol": Χωρίς βρωμιά και τόλμη, έτοιμο για κατανάλωση

Ο λόγος για τον «Μαθουσάλα», σύμφωνα με την Βίβλο, τον μακροβιότερο άνθρωπο στη Γη, ο οποίος έζησε 969 χρόνια, ενώ πέθανε στον μεγάλο κατακλυσμό. Στην ταινία του Αρονόφσκι, τον υποδύθηκε ο Άντονι Χόπκινς, ενώ τώρα στο φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, θα πρωταγωνιστήσει ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν στον ρόλο του παππού του Νώε, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Τομ Κρουζ που φάνταζε το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο εδώ και αρκετά χρόνια.

Την σεναριακή διασκευή θα επιμεληθεί ο μόνιμος συνεργάτης του Μπόιλ, Σάιμον Μπουφόι και θα βασιστεί σε ένα αρχικό σενάριο που είχε γράψει ο Τόνι Γκιλρόι, υπεύθυνος για την τριλογία του Bourne, αλλά και τα Michael Clayton, Rogue: A Star Wars Story, ενώ την παραγωγή θα εποπτεύσει ο Ντέιβιντ Χέιμαν των «Harry Potter», «Gravity», «Once upon a time in Hollywood».

Aνυπομονούμε για λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos