O Nτάνι Μπόιλ ετοιμάζει σειρά για τους Sex Pistols

Δημοσίευση: 12 Ιαν. 2021, 16:51
Συντάκτης:

Οι Sex Pistols υπήρξαν μια από τις επιδραστικές μουσικές μπάντες στην ιστορία. Τραχύ, αθυρόστομο, εκκωφαντικό πανκ, τους έγραφαν όλους εκεί που παέι το μυαλό σας.

<a href="/nea/pistol-horis-vromia-kai-tolmi-etoimo-gia-katanalosi/66600">"Pistol": Χωρίς βρωμιά και τόλμη, έτοιμο για κατανάλωση</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Pistol": Χωρίς βρωμιά και τόλμη, έτοιμο για κατανάλωση

Και σε ένα τέτοιο rollecoaster, η άνοδος και η πτώση είναι πάντα ξαφνικές και απότομες.

Ο Ντάνι Μπόιλ αποφάσισε να μετατρέψει το success story των Sex Pistols σε τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του FX και μοιάζει σίγουρα ο κατάλληλος για να το κάνει.

Η σειρά θα λέγεται «Pistol» (ΝΑΙ), θα διαρκεί 6 επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα παραγωγή, ενώ θα βασίζεται στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα Στιβ Τζόουνς, με τίτλο «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol».

Ο ίδιος ο Ντάνι Μπόιλ δεν κρατιέται: «Φαντάσου να μπούκαρες στο σύμπαν του «The Crown» και του «Downton Abbey» με τους κολλητούς και να ούρλιαζες τα οργισμένα τραγούδια σου εναντίον όλων όσο αυτοί οι κόσμοι αντιπροσωπεύουν! Αυτή ήταν η στιγμή που η βρετανική κοινωνία και η βρετανική κουλτούρα άλλαξαν για πάντα. Ηταν η πυροδότηση της έκρηξης της κουλτούρας του δρόμου, όπου οι συνηθισμένοι άνθρωποι βρέθηκαν στο επίκεντρο και εξαπέλυσαν την οργή τους και το στυλ τους και όλοι είχαν δύο επιλογές: είτε να τρομάξουν, είτε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Αυτό ήταν οι Sex Pistols».

Μαζί με τον Μπόιλ στην παραγωγή της σειράς, ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Μπαζ Λούρμαν, Κρεγκ Πιρς (The Great Gatsby, Moulin Rouge, Romeo + Juliet), ενώ βρέθηκαν και οι ηθοποιοί:

Ο Toby Wallace (Society, Babyteeth) ως Steve Jones, ο Anson Boon (1917, Crawl) ως John “Johnny Rotten” Lydon, ο Louis Partridge (Εnola Holmes) ως Sid Vicious, ο Jacob Slater ως Paul Cook και ο Fabien Frankel (The serpent) ως Glen Matlock.

Update: Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί 31/5. Αυτό είναι το πρώτο teaser: 

 Update: Και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ:

 

 

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 12 Ιαν. 2021, 16:51
Ενημέρωση: 7 Μαΐου 2022, 09:54
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos